Catalin Silegeanu, proprietarul firmei Hidroplasto a publicat pe o retea de socializare un mesaj despre cum ar trebui sa arate o campanie electorala si mai mult despre cum ar trebui sa arate un presedinte care ar fi votat fara indoiala de toti oamenii de afaceri. Silageanu este de parere in mesajul sau, ca un candidat trebuie sa repare nu sa distruga, nu trebuie sa faca promisiuni pe care nu le poate respecta si trebuie sa militeze pentru Romania si drepturile romanilor. Redeam integral mesajul omului de afaceri Catalin Silegeanu:

„Citind…at├ót de multe subiecte interesante zilele astea…confruntare, alegeri, turul I, turul II, PSD si PNL­čś»┬áimi vine in minte urmatoarea idee: cu cata placere as sustine pe cineva care ar zice : Voi lupta pentru deschiderea de fabrici in Romania si voi salva ce a mai ramas din industria de demult… as interzice strainilor sa cumpere ÔÇťpamant romanescÔÇŁ, militez pentru productie in Romania si nu doar consum in Romania … as dezvolta consumul de produse romanesti , as apara interesele producatorului roman. Unde e omul asta??? Oare il astept degeaba???

In toate delegatiile mele stau de vorba cu oameni care vorbesc in fiecare oras despre ce economie aveau… Si nu mai au nimic…Toti au distrus si nimeni nu repara… De ce? Cu ce sunt ceilalti mai destepti ca noi? Votam ce simtim insa lucrurile vor fi la fel? Oameni fara experienta in puncte cheie?
As vrea pe cineva care zice: In doi ani facem atatea fabrici atatea spitale si atatea drumuri…Daca nu eu plec…Unde o fi omul asta curajos? Avem nevoie de productie nu de consum. Cred ca mi doresc cam mult­čśĽ Ca idee iesiti la vot cat mai multi… Rupeti din timpul vostru si faceti ce simtiti… Un vot poate schimba multe… Ca sfat de la un om de afaceri care inca …crede ca Romania se poate dezvolta cu specialisti romani …. ca aici e Acasa …. si gandurile multor plecati afara gandul lor e tot acasa..”