Ajuns la Botoșani, ministrul Agriculturii vrea să-și petreacă toată ziua în județ cu fermierii

Adrian Oros, ministrul Agriculturii a avut deja joi dimineață o ședință de lucru are loc în Sala ”Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, unde s-au adunat în jur de 100 de medici veterinari.

Ministrul a ținut un scurt discurs, în care a vorbit despre pesta porcină și efectele devastatoare pe care această boală le-a avut pe plan intern și internațional, iar mai apoi i-a rugat pe cei prezenți să îi adreseze întrebări tehnice.

După întâlnirea cu veterinarii, Adrian Oros va susține o scurtă conferință de presă după care se va deplasa la Primăria Ștefănești pentru o vizită de lucru.

În program a fost inclusă și o vizită la o fermă din localitatea Rădăuți Prut care aparține familiei Nichiteanu, adică a primarului liberal care conduce această localitate. De la ora 15:00, ministrul agriculturii are programată o întâlnire cu cetățenii din nordul județului, respectiv de la Darabani pentru ca finalul zilei să îl prindă la Dorohoi unde va vizita fabrica Spicul și din nou, va participa la întâlniri cu simpatizanții PNL în sala teatrului.

La Botoșani a ajuns și  Adrian Pintea, directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

 

de |2019-11-21T11:32:49+02:0021 noiembrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment