Votul nu e obligatoriu, dar este necesar.

In Botosani am fost obisnuiti ca daca tot nu e obligatoriu, atunci sa nu se faca, Din acest motiv rade o tara intreaga de noi. Pentru ca am considerat ca nu e obligatoriu ca atunci cand putem sa dam o palma lui Federovici, Lupascu, Budai sau senatorului de la Vlasinesti Trufin. In felul acesta recunoastem ca placa cu drumul Botosani-Tg Frumos, spitalele regionale, gradinite noi sau putere de cumparare crescuta, e pe placul nostru. Botosaniul nu s-a saturat de minciuni si prin absenta sau modul in care se voteaza dam credit unei adunaturi de politicieni-pinochio care ne imbaliga saptamana de saptamana. Noroc ca ne salveaza restul tarii, altfel tot cu mincinosii am avea treaba in continuare.

Botosanenii nu pot sterge aceasta pata de cunoare rosie de pe obraji decat margand la vot si votand cu capul, normalitatea. Normalitatea e zona aia de confort din care nu-ti mai vine sa mai iesi. E atunci cand iti primesti salariul sau pensia la timp si ai ce cumpara cu ele, cand ratele la banca sunt constante, cand nu exista someri si nici inflatie si cand e vesel si frumos in jurul tau.

Automat, tinand cont de aceste cateva mici exemple, in Botosani votul devine obligatoriu. Cine nu participa e luat cu lopata.