In ultimele 6 luni de mandat cei doi viceprimari PSD si-au tras consiliere de 3300 net bucata!

Cei doi viceprimari ai municipiului Botoșani Cosmin Ionut Andrei si Marian Murariu si-au tras consiliere. Începând de luni acestea și-au început activitatea la cabinetele acestora. Achizitia a fost facuta conform codului administrativ care stabileste ca viceprimarii au dreptul la câte doi consilieri. Insa nu impune acest lucru. Ca sa nu ramana de caruta fata de alte oficlitati locale cei doi vici PSD vor cheltui cate 3300 lei din banii publici si in ultimile 6 luni de mandat vor fi consiliati. Cele doua proaspat angajate la Primaria Botosani vin de la Prefectura depe popstul de consiliere ale prefectului, activitate unde nu s-au remarcat cu nimic.

Astfel la cabinetul lui Cosmin Andrei a fost angajată Andreea Cătălina Cazaciuc iar la cel al lui Marian Murariu, Roxana Rusu. Cele două consiliere ar urma să aibă un salarii net de aproximativ 3.300 de lei. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat pentru un site local de presa:

„Începând de astăzi voi colabora cu domnișoara Cazaciuc la cabinetul viceprimarului, conform prevederilor din Codul Administrativ, având acest drept să-mi angajez doi consilieri la cabinet. Am luat decizia să începem o colaborare pe partea administrativă și tot ceea ce înseamnă activitatea poziției de viceprimar, chiar dacă este o perioadă limitată până la expirarea mandatului, 7 luni de zile, sper să avem rezultate bune împreună și să ne punem energiile în sprijinul cetățenilor, să facem lucruri frumoase pentru Botoșani”.

Pana in prezent la cabinetul lui Cosmin Andrei lucra Ortansa Albu iar la cabinetul lui Marian Murariu nu lucra nimeni. Acesta din urma s-a remarcat prin faptul ca a mai avut o consiliera dar care si-a dat demisia fix de 8 Martie in urma cu 3 ani, dupa ce a fost agresata verbal de viceprimarul Murariu: amanunte aici: https://poclidionut.wordpress.com/2017/03/08/viceprimarul-psd-murariu-si-a-facut-consiliera-cu-ou-si-cu-otet-fix-de-8-martie-acesta-s-a-dat-demisia-de-pe-post/

Dupa aceasta intamplare nici o persoana din Primarie nu a mai dorit sa lucreze cu Marian Murariu.

 

de |2019-11-26T07:19:44+02:0026 noiembrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment