Scandal in PSD: Deputatul Rotaru ii cere public demisia lui Mihai Tincu!

Deputat PSD Razvan Rotaru cere public demisia lui Mihai Tincu din fruntea organizației municipale PSD Botosani, în urma rezultatului slab înregistrat de partid în municipiul Botoșani, la alegerile prezidențiale:

„Nu a făcut campanie electorală nici măcar o zi!

Cer public demisia conducerii organizației municipale PSD Botoșani, pentru modul defectuos în care a gestionat aceste alegeri prezidențiale la nivelul municipiului Botoșani!
Mihai Tincu, ca președinte al organizației municipale, nu a fost prezent în campania electorală nici măcar o zi!”, susține deputatul Rotaru.

În opinia acestuia, aroganța, persiflarea electoratului și a membrilor PSD trebuie taxată dur.

„Dl.Tincu confundă partidul cu societatea pe care o deține. Este grav că a facut din organizația municipală o anexă a fabricii d-lui. Este rusinos ce se întâmplă! Partidul înseamnă echipă. Membrii PSD au nevoie de un lider care să se zbată pentru ei, nu care să coordoneze activitatea organizației municipale din fotoliu, lângă șemineu. Gata!!!E timpul să promovăm și oamenii valoroși, nu doar pe cei obedienți. Este nevoie acută de reformare a partidului, pentru binele PSD. Pentru a salva ce se mai poate salva, până la alegerile locale.” a concluzionat deputatul PSD.

de |2019-11-26T16:14:22+02:0026 noiembrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment