Bataie mare pe functii la liberali! S-a organizat selectie de CV-uri!

Liberalii sunt disperati sa ocupe cat mai repede posturile de directori in administratia locala dar si de secretari de stat sau subsecretari in cadrul ministerelor.

La presedintele partidului, Costel Soptica au fost depuse pana astazi peste 50 de CV-uri ale unor liberali care se simt indreptatiti sa primeasca functii de conducere. Printre cei care au depus CV-uri se numara fostul deputat Verginel Gireada care a optat pentru postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, dar si a lui Eduard Cozminschi care isi doreste neaparat un post in cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului.

In ceea ce priveste CV-urile depuse, presedintele Costel Soptica declara:

„Sunt multe CV-uri, oamenii isi doresc posturi si sunt indreptatiti pentru ca au muncit pentru partid. Ele vor fi analizare cu atentie si unde va fi cazul vor fi inaintate mai departe. Vor exista persoane din PNL Botosani care vor ocupa posturi in administratia locala”.

Unele CV-uri sunt extrem de hazlii. Senatorul Soptica spunea ca a primit de la o persoana un CV de 15 pagini care incepea ca depunatorului i s-a cantat „Vrednic este” in biserica.

 

de |2019-11-28T07:38:34+02:0028 noiembrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment