Scandal monstru in PNL starnit de primari!

Liga aleșilor locali ai PNL din județul Botoșani s-au întâlnit astăzi într-o sedinta de urgenta după ce au aflat că ALDE ar putea stabili cine va fi noul prefect al județului.

Primarii liberali și-au dat întâlnire la Ștefănești pentru a pune la punct o acțiune comună prin care să atragă atenția PNL Botoșani cât și conducerii centrale a partidului că nu sunt de acord ca ALDE să numească noul prefect.

Nu mai puțin de 28 de primari liberali din județ și-au pus semnătura pe un document prin care arată că nu sunt de acord ca ALDE, partid cu “4%” din electorat va stabili noul prefect, urmând a dicta practic cine va conduce instituțiile publice de la Botoșani.

Documentul prevede că primarii liberali își vor da demisia în bloc din partid dacă ALDE va pune prefectul în județul Botoșani.

ALDE ar putea să o nominalizeze pentru funcția de prefect pe fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, în timp ce liberalii locali aveau o altă propunere: Dan Nechifor.

Verginel Gireada a confirmat aceste discutii sustinand ca daca se va continua acest demers PNL va ramane in Botosani fara sustinere.

de |2019-11-28T15:32:13+02:0028 noiembrie 2019|TOP NEWS|

One Comment

  1. Bogdan 28 noiembrie 2019 at 20:20 - Reply

    Ciolanuuuuu, cine sa roada ciolanuuuuu. HUA !

Leave A Comment