Andreea Buiuc, consilierul local PSD care traieste intr-o lume frumoasa a ei, cu cluburi, excursii, moda si posturi aranjate de partid, face ce face si ajunge din nou in centrul atentiei.

In asteptarea momentului cand PSD va lua din nou puterea si va deveni din nou specialist in Guvern, Andreea s-a decis sa ia cursuri de supravieture, aparare civila, stingere de incendii, coborat pisici si copaci, scos vaci din fantani si descarcerari.

Ea este descarcerata in prezent de colonelul Radu Tipisca, consilier de stat privind managementul situaţilor de urgenţă.  Numai copt, tata a doi copii, proaspat divortat, Radu Tipisca este numai bun la cincizeci si ceva de ani sa ofere meditatii in privat in ceea ce priveste situatiile de urgenta, iar Andreea Buiuc este eleva perfecta. Ambii au fost numiti politic, deci corespund.

Cursurile Andreei nu au perioada de finalizare dar cel mai probabil se vor sfarsi cand pompa colonelului va inceta sa functioneze. Locatia cursurilor este Bucuresti, unde cei doi deocamdata isi desfasoara actvitatea.

Intre doua descarcerari si o respiratie gura la gura Andreea Buiuc mai vine si pe la Botosani, unde in Consiliul Local trebuie sa voteze asa cum partidul ii impune.

Dupa absolvirea acestor cursuri, Andreea Buiuc va putea fi considerata reanimata si buna de munca in sectorul in care intentioneaza sa se remarce: rezolvarea situatiilor de urgenta!