Gabriel Hartie si Silvia Diaconu in pericol: Inspectoratele școlare județene și Casele Corpului Didactic intră în evaluare

Se vor  organiza examene pentru cei care vor să fie inspectori școlari generali și că inspectoratele vor fi auditate atât din partea ministerului, cât și de către echipe de audit extern.

“Ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie, a susținut vineri, 8 noiembrie, prima videoconferință cu inspectoratele școlare județene/ISMB”, anunță Ministerul Educației, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Silvia Diaconu este directoare la Casa Corpului Didactic. Ea a fost recompensata de PSD cu aceasta numire, fara concurs, dar si cu functia de consilier local unde a votat exact asa cum i-a dictat liderul de grup, Tincu Mihai. Silvia Diaconu nu a avut initiative atat la Casa Corpului Didactic cat si la CL. Cel mai probabil va fi destituita in perioada urmatoare mai ales ca este pensionara.

Gabrie Hartie, seful ISJ Botosani spune ca intentioneaza sa isi dea demisia desi este titular pe post prin concurs pana in 2021.

Imi voi da demisia. Daca nu o voi face vor urma controale si presiuni si chiar nu am dispozitie pentru asa ceva. Intentionez sa merg din nou la catedra, nu e nici o pierdere”.

By |2019-11-29T07:58:21+02:0029 noiembrie 2019|TOP NEWS|

Un comentariu

  1. Gică Manole 29 noiembrie 2019 la 19:59 - Raspunde

    Pentru știința dvs. Silvia Diaconu, directorul CCD Botoșani este numită prin concurs pană la data de 29 mai 2020 și mai are 3 ani până la pensie. Domnule Poclid, nu dezinformați opinia publică!

Comenteaza

Go to Top