La PSD e noaptea mintii! Vor sa schimbe echipa castigatoare!

La o conferinta de presa pentru aplaudaci PSD si sefa Doina au prezentat propunerea de candidat de primar pentru alegerile din 2020. Este vorba despre Ionut Cosmin Andrei care se pare ca este singurul care isi doreste aceasta functie. Surpriza vine de la faptul ca partidul vrea sa primeneasca lista de consilieri locali si sa schimbe cateva din personajele care in prezent fac umbra in sala de sedinta a Primariei.

Pai atunci de gandesti ce mama naibii e in capul lor? Unde vor mai gasi ei mai supusi si mai slugi ca astia pe care ii au acum? Consilierii locali PSD din prezent care uniti intr-un ideal impreuna cu Cosmin Andrei si presedintele Tincu au zadarnicit orice initiativa a municipalitatii chiar daca vemea in folosul comunitatii. Numai asa pentru ca pot si ca sa-i arate lui Flutur ca nu poate.

O inlocuire a catorva piese din angrenaj poate destabiliza echipa. Si mai vrei sa spui ca PSD nu-i pune bete in roate lui Cosmin Andrei in tentativa acestuia de a ajunge edil. Si un copil stie ca o echipa castigatoare nu se schimba. Ce-o sa se faca urbea fara Buiuc., Diaconu, Maftei, Branzei, Tanasa sau fara inegalabilul Marian! Cum se va mai amuza?

Candidatul pentru CJ al PSD este inca secret. S-au inscris prea multi pentru un scaun si orice dezvaluire de nume de pretentent l-ar pune pe acesta intr-o postura jenanta. A realizat pana si Federovici asta.

de |2019-12-07T08:00:20+02:007 decembrie 2019|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment