Ca sa faci o conferinta de presa unde habar nu ai pe cine ai chemat si sa prezinti doar un sac de prostii, una mai mare ca alta, asa cum a facut USR saptamana aceasta la Botosani, nu ai deloc nevoie de minte. E nevoie de o doza maxima de prostie, surprizator de curata si bine scoasa in evidenta la niste tineri cu studii si principii cum sunt cei de la  USR, Nu te asteptai de la ei, dar macar baietii din Botosani nu au mai facut politica, nu citesc presa, nu urmaresc stirile si nu-i intereseaza decat sa-si dea cu parerea in beneficiul partidului. Si cum s-au saturat sa se auda ei intre ei s-au decis sa faca si o conferinta de presa.

Ca sa vrei sa castigi alegerile in Botosani si sa spui ca ai solutia pentru centrul vechi, anume evacuarea rromilor din zona, nu ai nevoie deloc de minte in cap. Contrar asteptarilor, USTR-istii au facut-o, ca niste ageamii.

Avem o soluție de a scoate romii din Centrul Vechi, reamenajăm totul. Oricât ne-ar costa, merită scoși romii din Centrul Vechi. Avem soluții. Prima dată trebuie curățenie și abia apoi poți face ceva acolo

Aceasta e declaratia de debut pentru liderii USR care au afirmat ca au vreo 30 de proiecte pentru Botosani, dar numai cel cu fugarirea rromilor l-au prezentat. Probabil pentru ca e cel mai de suflet. Blablaurile alea cu asociatia proprietarilor de cladiri din centrul vechi despre care batea campii Andrei Dranca e o mare vrajeala. Asemenea asociatie deja exista, presedinte este Gigi Campanu, cel care detine hotelul Rares, colegul de alianta al lui Dranca, si nimeni nu crede de demersurile pe care liderul USR sustine ca le-a facut.

Selectia de CV-uri pentru doritorii de locuri pe liste e alta gogorita pe care USR din lipsa de subiecte o scoate. Pai dupa niste ani de functionare sa nu reusesti sa capacitezi si sa recrutezi niste oameni valorosi pe care sa-i pui pe liste e cam rusinos. Dar nu de asta s-a lansat consursul de CV-uri la USR. Locurile eligibile le-au ocupat ei intre ei si rudele lor si prietenii lor din copilarie. Au nevoie de oameni cu CV sa dea bine la numar, sa fie niste liste elevate si sa mai fie si unii care sa lipeasca afise. Asta in caz ca partidul va reusi sa se desprinda de pe facebook si sa mai faca campanie si in lumea reala.

Pana una alta, inca il mai au in curte pe Gelu Graur. Pe care cu greu l-au convins sa vina la USR. Dar cand au vazut ca baiatul e corect si nu-i place cu smecherii, nu mai e bun. E bun Dranca si nepoata. Si iarba. Sarbatori fericite!