Cosmin Andrei a inceput campania electorala! Incepe sa gaseasca vinovati!

Cosmin Andrei a inceput campania electorala incepand sa viziteze obiectivele de investitii din Botosani. Insotit de doi coonsilieri locali si fara a avea mandat din partea primarului Flutur acesta a fost ieri la Liceul Mihai Eminescu unde se lucreaza la reabilitarea salii de sport. Andrei s-a aratat nemultumit de stadiul lucrarilor. El recunoaste ca nu era treaba lui sa mearga pe acolo insa se pare ca interesul electoral este mai mare.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, de mai bine de un an se lucrează la reabilitarea sălii de sport. Lucrările la clădire sunt aproape gata dar pe partea de utilităţi abia se face proiectarea lor. În condițiile în care obiectivul trebuia recepţionat in luna iulie 2019, nici la această dată elevii prestigioasei unități de învățământ nu se pot prezenta la orele de educație fizică într-o sală complet renovată, dotată și utilată”,

Apa nu curge la robinete, nu este curent electric, vestiarele nu sunt echipate iar în sală nu este pardoseală, branşamentele la utilităţi fiind in sarcina Primăriei sub directa coordonare a domnului primar Cătălin Flutur care nu a delegat nimănui atribuţiile parte de dezvoltare”,

La obiectivul ”Consolidare și reabiltare sală de sport „Colegiul Național Mihai Eminescu”, data începerii lucrărilor a fost pe 3 octombrie 2018, cu un termen de execuție de 12 luni. Beneficiar al acestor lucrări este municipalitatea iar investitor, Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 1.974.539 lei.

Cosmin Andrei a facut si el in trecut lucrari de constructii, dezvoltand firma ACX care i-a apartinut, insa fara a avea nici o autorizatie. Dealtfel Andrei a fost si in vizorul Politiei Locale pentru acest lucru.

 

 

de |2019-12-11T08:54:37+02:0011 decembrie 2019|TOP NEWS|

One Comment

  1. Bogdan 11 decembrie 2019 at 09:45 - Reply

    „Apa nu curge la robinete, (…) branşamentele la utilităţi fiind (…) sub directa coordonare a domnului primar Cătălin Flutur care nu a delegat nimănui atribuţiile (…)”

    Atitudine de rahat !

Leave A Comment