Analfabeti si in ale administratiei si in ale democratiei!

Pesedistii au revenit la ce stiau ei mai bine sa faca: la aruncat cu noroi in cei care incearca sa faca ceva. Nimeni nu e de nasul lor, nu exista competenta inafara PSD si daca nu esti din partid insemna ca esti dusman. Acesta se pare ca e principiul dupa care se ghideaza crezand astfel ca fac o politica in interesul cetateanului. Dimpotriva, acest gen de politica de hater e ceea ce displace cetateanului mai mult.

De ani de zile urla. Ba ca legile justitiei, ba ca statul paralel, ba securisti sau ascultari, ba ca altii vor taia pensiile si salariile. Au urlat in van desigur, pentru ca nici una din temerile lor nu s-a adeverit.

Acum au inceput si in Botosani. In timp ce Flutur prezinta la conferintele de presa realizari si lucrari, PSD arunca cu injurii si acuze. Nu vad ce-i califica sa faca asta pentru ca au avut si au puterea in mana in Botosani. Au doi viceprimari si majoriatea in Consiliul Local. Au cheia si lacata, dar habar nu au ce sa faca cu ele.

Pana acum le-au folosit impotriva botosanenilor de zici ca ei nu traiesc aici. Dar cand esti viceprimar sau consilier PSD esti in alta lume, ai domiciliul pe alta planeta. Nu vezi problemele plebei, ba mai mult te incurca. Asa se explica prestatia alesilor PSD in trei ani si jumatate cand au votat totul impotriva cetatenilor din Botosani. Bugetele le-au facut ferfenita in fiecare an, investitii pentru oras zero, bete in roate in sedintele de CL cat incape. In acest caz nu avem decat sa remarcam ca Flutur s-a descurcat remarcabil intr-o padure ostila, unde orice creanga ii punea piedica.

Sa spui despre el acum ca e ramolit, ca habar nu are sa faca administratie ca minte sau ca e vinovat pentru toate nerealizarile din oras, e un gest de jigodie care trebuie sanctionat. Pana la urma omul a facut doar ce i-a dat PSD voie sa faca si chiar mai mult, fortand anumite limite.

Sigur ca PSD-ului nu-i pica bine succesul Cornisa, faptul ca lucrarile la Teatrul Mihai Eminescu au avansat repede, ca se asfalteaza Drumul Tatarilor si Iuliu Maniu, ca e orasul decorat de sarbatori sau ca administratia locala exceleaza, lucru recunoscut si la nivel guvernamental. Ei ar vrea sa fie ca pe vremea portariucului cand lucrarile la teatru au stagnat vreo 3 ani, cand au ascuns licitatia de la Cornisa un an si au decimat cotele de cofinantare vaduvind botosanenii de cateva milioane de euro sau cand alocau la rectificarile din toamna bani pentru asfaltari de drumuri care nu erau folositi niciodata si se pierdeau. Sa nu mai spunem de celebrele imprumuturi pe la IFN-uri care au inglodat targul in datorii dar si combinatiile cel putin suspecte pe care le-au facut la Modern Calor sau Urban Serv. Acum acestea sunt in atentia DNA.

Si ei continua pe aceeasi linie punand in front un grup de pensionari din care unul e analfabet functional, potru tineri cu urchile inodate de hatisurile administratiei si niste lupi batrani urmati doar de niste interese personale. Pentru ca asa intelege PSD sa respecte in Botosani omul: amintindu-i cat de grea e viata, punandu-i bete in roate.

Si ca se vedeti cata minte au: ieri voteza sa fie statii de incarcare pentru masini electrice in Botosani, dar in urma cu doua saptamanni voteaza ca transpostul in comun sa fie efectuat si cu masini Euro 3. Exact ca intr-un stat bananier unde nimeni nu se pricepe la nimic.

de |2019-12-14T07:30:20+02:0014 decembrie 2019|Editorial, TOP NEWS|

Leave A Comment