Deputatul PSD Răzvan Rotaru a dat ieri de pamant cu primarul municipiului Cătălin Flutur pe care îl consideră depășit de funcția pe care o ocupa. 

”Eu știu că atunci când ești șef la o instituție poți să duci toată discuția și să rezolvi orice problemă. Când a fost dl Flutur primar, în primul și al doilea mandat a găsit înțelegere de la celelalte formațiuni politice și a rezolvat problemele. Acum, din păcate, dlui este un pic obosit, are și o vârstă, este un pic depășit de situație. Suntem în 2019, totul este digitalizat, e mai greu, nu prea poți să faci față politic…La fiecare conferință de presă la care voi participa îi voi propune dlui Cătălin Flutur să facă un pas înapoi pentru că eu cel puțin m-am săturat, nu știu, poate în primele două mandate a făcut, pentru ceea ce a făcut înainte și-a luat mandatele, lumea l-a apreciat, dar de acum este depășit din toate punctele de vedere”, a declarat deputatul Răzvan Rotaru.

În același timp acesta susține că edilul municipiului ar întârzia la program la Primărie.
 „Eu am cabinetul la Prefectură, dacă o să urmăriți, dlui începe programul la ora 10:00 sau 11:00. Nu se poate, administrația trebuie făcută începând cu ora 8:00. Să fii primul în Primărie. Nu apari la ora 10:00, 11:00 la Primărie. Oameni buni, administrația se face printre cetățeni, cu cetățeni, vedem care sunt problemele”, a completat Răzvan Rotaru
Razvan Rotaru este in oras doa vineri sambata si duminica, in rest activand in parlamentul Romaniei. PSD a inceput deja campania electorala pentru alegerile locale unde candidat la functia de primar este Cosmin Andrei.