Restaurantul La Strada găzduiește miercuri seară distilăria anului 2019 în Scoția, un eveniment organizat împreună cu Artech Wine si Rifco Trading, importatorii și distribuitorii produselor Glenallachie din țara castelelor, kilt-urilor și cimpoaielor.

Astfel, alături de colegii săi de la Artech Wine, Daniel Haidarli va deschide câteva distilate de excepție, iar echipa La Strada le vor alătura preparate culinare pe măsura produselor prezentate, bucătarul restaurantului pregătind câteva surprize de neuitat.

Gazdele Paul Tomescu și George Aboaice, împreună cu somelierul restaurantului, Daniel Haidarli, vor avea ca invitați: prieteni, colegi, somelieri, reprezentanti ai importatorului, bloggeri de vin, degustători autorizați, consumatori ocazionali și profesioniști.

”Se va povesti despre detaliile captivante din spatele fiecărei sticle de whisky, se va vorbi si despre noua carte, Prietenii Vinului, vom gusta și degusta licorile Glenallachie într-o atmosferă de pub și sperăm ca seara de 18 decembrie 2019 să fie una de poveste, o seară care să iasă din cotidian, o seară de care să ne putem aminti și povesti cu plăcere”, promit organizatorii.

Potrivit acestora, meniul serii va fi în concordanță și pe măsura calității băuturilor distilate prezentate. Nu vor lipsi aperitivele, preparatele din carne roșie, legumele, brânzeturile, muschiulețul, gorgonzola, somonul, humusul, cafeaua și apa. Sigur este că vor fi savurate înainte, în timp ce, dar și după servirea distilatelor.