Cel mai frumos brad ornat din lume e la Botosani! Primaria a facut eforturi mari sa-i iasa! (galerie foto)

Primaria Botosani a reusit imposibilul. Sub atenta indrumare a conducatorilor s-a reusit calificarea si castigarea concursului mondial de ornat brazi de Craciun. Bradul castigator se afla chiar in fata Primariei, inseninand prin calitatea si splendoarea ornamentelor sufletele botosanenilor care trec prin zona. Iata despre ce este vorba:

Bradul dupa cate se observa este proaspat varuit, pentru a nu se urca carabusii in ei sa devalizeze ornamentele. Ghirlanda luminoasa este una sucmpa, pentru achizitia careia Consiliul Local a facut imprumut la Banca Mondiala. Primarul Catalin Flutur, vadit emotionat a declarat:

Este un brad impodobit cu sufletul. Denota respectul pe care noi, cei de la Primarie, il purtam tuturor botosanenilor pe care ii invitam pe aceasta cale sa vina sa vada minunea. A fost greu, dar am reusit sa impodobim un brad fix pe gustul nostru. Dorel, baiatul de la noi care se ocupa cu decoratiuni de brazi de Craciun a facut minuni. Il voi propune la un premiu„.

Pentru cunoscatori, bradul a fost impodobit stil anii 44-45 cand era razboi, respectand toate regulile caumflajului. Lumina se aprinde seara, bradul medaliat confundandu-se cu peisajul in sine, fiind aproape de nebagat in seama. De aceea, angajatii primariei solicita tuturor botosanenilor care doresc sa-si umple sufletul de bucurie o privire atenta, atunci cand se afla langa brad. Se combina in ornarea sa, un nou stil minimalist cu cel neglijee care fac ca bradul sa devina o opera de arta, care dealtfel a si fost premiata.

Cel mai probabil toate orasele din Romania vor adopta acest stil, Deja telefonul ornatorului Dorel suna non stop, acesta declarand ca nu mai face fata la comenzi. Dorel a declarat:

M-a sunat Boc de la Cluj si primarul din Oradea. Vor maine sa merg acolo sa fac doi brazi la fel dar nu am cum. Iau pastile. Intai trebuie sa te imbeti bine ca sa-ti iasa ornamentul si dupa aceea te apuci de treaba. Pai din ce sa izvorasca talentul? Aici la Botosani am baut o jumatate de vodka dar am racit in timpul impodobirii in sine, chiar daca a durat doar un minut. Nu cred ca am acum puterea sa mai fac unul la fel.

Bradul va putea fi gasit in fata Primariei pana dupa Revelion, dupa care va fi scos si pus la pastrare. Deja primarul Flutur se gandeste la un proiect de Hotarare de CL prin care se introduca acest brad in tezaurul orasului.

de |2019-12-17T07:45:28+02:0017 decembrie 2019|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment