Circa 20 de actuali primari din județul Botoșani vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale!

ALDE Botoșani continuă să crească ca și formațiune politică și să devină o forță în toată puterea cuvântului, întrucât tot mai mulți primari din județul Botoșani doresc să se alăture echipei noastre.

Drept urmare, mulțumim primarilor care au venit alături de noi, întrucât au vazut că echipa ALDE are ca prim obiectiv dezvoltarea județului Botoșani, susținerea tuturor proiectelor pe care societatea civilă, instituțiile publice sau primăriile doresc să le implementeze.

De asemenea, au constatat faptul că noi, ca si partid politic ne-am asumat obiective strategice importante, aici amintim susținerea finanțării tuturor spitalelor din județului Botoșani .

Printre primarii care susțin echipa ALDE Botoșani sunt :

  • Romanescu Costel- primar Păltiniș
  • Moroșanu Dinu- primar Viișoara
  • Varvaruc Valerian- primar Corni
  • Iliescu Iulian- primar Nicșeni
  • Dumitras Cristian- primar Cordăreni
  • Nechita Eugen- primar Drăgușeni
  • Buzoianu Dumitru -primar Românești

            Urmând ca în perioada următoare să  fie posibilă  și aderarea altor primari din județul Botoșani în ALDE , întrucât aceștia sprijină noua modalitate de a face politică, unde poți  să ai un cuvânt de spus și unde orice propunere pozitivă pentru dezvoltarea județului și pentru binele cetățeanului este luat în calcul și este promovată.

Motiv pentru care, îi asigurăm de tot respectul nostru și  îi așteptăm cât mai repede posibil alături de noi, de echipa ALDE Botoșani și suntem convinși că până la sfârșitul lunii ianuarie vom avea un număr considerabil de primari în ALDE, iar circa 20 de primari  vor candida la următoarele alegeri din partea ALDE, vor ieși public și vor susține partidul nostru.