Reacția deputatului social-democrat a venit după ce în cursul acestui an au loc deraieri permanente ale tramvaielor din municipiul Botoșani, iar licitația pentru achiziția de tramvaie noi la Botoșani a fost anulată.

 „Inconștiența, nepăsarea și incompetența lui Cătălin Flutur și a guvernării liberale pe care o girează ca primar a municipiului Botoșani care nu a reușit să ducă la capăt investiția pentru înlocuirea șinelor de tramvai și achiziția de tramvaie va continua să producă accidente și să pună în pericol viața locuitorilor din oraș. Deși botoșănenii sunt revoltați și au sesizat Primăria Botoșani cu privire la pericolul generat de circulația cu tramvaiele, domnul primar Flutur și colegii liberali de la Ministerul Lucrărilor publice, Dezvoltării şi Administraţiei au pierdut licitația pentru achiziția de tramvaie noi la Botoșani”, a declarat Răzvan Rotaru.

Deputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru face un nou apel către primarul Flutur să oprească circulația tramvaielor din municipiul Botoșani pentru a înlocui șinele deteriorate, astfel încât să nu mai fie pusă în pericol viața călătorilor și a celorlalți participanți la trafic.

 „Primarul Flutur trebuie să oprească circulația tramvaielor și să intervină de urgență pentru modernizarea șinelor. Nu trebuie pusă în pericol siguranța botoșănenilor! Dacă nu sunt în stare să rezolve această problemă, acum când au guvern, au prefect, au directori, au tot ce și-au dorit să iasă public și să spună că situația îi depășește. Botoșănenii s-au săturat ca actualul primar să dea vina pe greaua moștenire. Are 3 mandate de primar și nu a reușit să rezolve marile probleme de infrastructură ale municipiului Botoșani!”, a subliniat deputatul social-democrat.