Pentru ca e sarbatoare si pentru de Craciun lumea devine mai iertatoare, mai buna, mai deschisa, am sa fac o marturisire: Am realizat ca sunt un prost. Asa ca in loc sa pornesc cu colindatul, o sa pornesc cu scuzatul si asta cu siguranta imi va ocupa ceva timp. Asa ca…

Va rog frumos sa ma scuzati doamna senator Doina Elena Federovici. Sa ma iertati, sunteti doamna de fier a politicii din Cosula. Toti recunosc acest lucru. Sa ma scuzati ca am indraznit sa cred ca drumul Botosani-Tg Frumos poate fi expres. Sa ma iertati ca am sperat ca voi merge la Stefanesti pe asfalt lin. Sa ma iertati doamna Federovici ca nu am apucat sa vad cum se circula acum pe Drumul Strategic care brazdeaza judetul de la un cap la altul. Am inteles ca se circula grozav, vin nemtii si fac raliuri! Sa ma iertati ca nu v-am apreciat pentru portia de aer pe care timp de atatia ani mi-ati livrat-o zilnic. Traiesc datorita dumneavoastra si incep sa cred ca datoria fata de partidul stat ma va implini ca om. Doamna Federovici, va anunt pe aceasta cale ca nu vreau nici o autostrada, aeroport, nu vreau nimic. Ati facut suficient pentru noi, mai odihniti-va, acusi vine pensia.

Domnule ministru Budai, asa va place sa vi se spuna. Sa ma iertati ca am ras in atatea emisiuni tv de dvs, cand habar nu aveati ce e ala ROBOR si cum creste si cum scade si faceati afirmatii halucinante. Am fost un bou. Daca nici dvs nu stiri ce e ala ROBOU atunci nu mai stiu cine stie. Am ras si de studiile dvs, urat din partea mea. Mi-am tras chiar acum o palma. Sa ma iertati domnule ministru. Eu de fapt nu am studii, dvs aveti, Spiru Haret, mai ales sectia de invatamant de la distanta e renumita in a scoate genii peste genii. Chiar nu am gandit.

Domnule primar Catalin Flutur, ce sa va spun? Scuze. Am ras de bradul ala oribil si v-ati suparat pe mine. Cel putin asa am desprins din ceea ce a urmat. Iertare cer pe aceasta cale. Promit ca la anul ii impodobesc eu pe toti. N-am sa am bani, dar am sa fac cumva. Considerati problema rezolvata. Acum puteti sa va concentrati la problemele urbei. Ati putea aranja sa introduceti mai multe microbuze in transportul in comun? Cu Euro2 daca se poate si care put tare pe interior. La inceput, cand te urci e greu, dar dupa aia nasul se obisnuieste. Stiti? Nu? Doar mergeti zilnic cu maxi-taxi sau cu ceea ce dvs numiti un transport in comun modern. Aveti treaba: teatrul, stadionul, blocuri noi, salarii de dat la functionarime, politica, Iuliu Maniu, Conrec, infratiri, modern calor. Va mai rog ceva: mariti va rog sumele pe care le  dati la Modern Calor ca subventie. Mai au vreo 9000 de abonati dar daca mai fac 9000 devine rentabila si isi pot creste si lefurile ca pana acum. Mariti subventia domnule primar, noi sau cel putin eu sunt dispus sa platesc mai mult.

Domnule Soptica, am ajuns la dvs. Iertare in genunchi va cer. Stiti? Semanati putin cu Doina Federovici. Va statea bine impreuna pe timpul USL-ului, of ce vremuri. Va cer iertare domnule senator pentru ca v-am crezut putin limitat in relatia cu presa. Dar nu, dvs sunteti fara limite. Aveti guvern, presedinte, primar, fani, slugi, iubita. Doar Vader va mai poate opri de la succes. Vader ala din Stars War pentru ca dvs sunteti acum stelar. Suntem mici priviti de sus, nu?

Iertare si tie Cosmin Andrei. Domnule viceprimar. Iertare va cer de doua ori. V-ati laudat pe FB ca ati castigat procesul cu mine. Dar nu ati spus ca a fost judecat de un judecator si solutia a fost data de altul. Am avut avocat slab, trebuia sa cer rejudecarea. De curand am aflat ca se putea. Sa ma iertati. Dvs nu ati avut nici un spatiu in care s-au comercializat etnobotanice de catre chirias. Nu nu, la fel si cladirea de la Magic Land are tot atatea etaje cat scris si in autorizatia de constructie. La fel si dvs, ati avut autorizatie cand ati impanzit targul de cabluri ACX. Acum da, meritati sa candidati, cinstea va caracterizeaza. Iertare deci, iertare si pacienta. Promit ca va votez daca intr-devar veti ajunge pe liste. Stiti, de o bucata de vreme sunt asa cam ca Toma Necredinciosul. Iertare si pentru asta.

N-am terminat cu cerutul iertare insa important e ca am facut primul pas. Si am aflat ca nu te doare gura sa faci asta, dar am mai aflat ca Mos Craciun nu exista. Si nici faptele voastre bune.