In Prefectura s-a pogorat Duhul Sfant prin lumanarea Purtatorului Gabriel!

Incredibilul s-a produs ieri la Prefectura Botosani cand dupa o lunga asteptare Duhul Sfant si-a facut in sfarsit aparitia. Evenimentul s-a produs in jurul pranzului si a afectat in special noua sefime din Palatul Administrativ, lucru unic in ultimii ani in Botosani. Totul a inceput la aparitia preotului care umbla cu Boboteaza. Acesta era insotit ca si purtator de lumanare de Gabriel Atudoroaie, noul consilier al prefectului Colbu.

Cand l-am vazut am stiut ca el este cel mai potrivit sa tina sfanta lumanare! Era pios, rusinos si se vede pe el ca nu are prea multe pacate. A purta lumanarea de Boboteaza este peste a fi consilier la prefect si baiatul acesta poate face cariera la dus lumanari dupa preoti. Pur si simplu are talent! N-am vazut mai bun ca el in Botosani la purtat lumanari. Pana si flacara sta dreapta intepenita„, a declarat preotul oficiant

Emotionat si patruns de duhul care tocmai ce tasnise din lumanare, Atudoaroaie a declarat:

Nu-mi gasesc cuvintele. Dupa cum observati, sunt vizibil emotionat. Divinitatea mi-a aratat ca pot sa port orice: cuvintele, lumanarea, vorba, haine, tot! Ce mi se intampla este incredibil, e cea mai frumoasa zi zi viata mea„.

Episodul de ieri nu a ramas fara urmari. In organigrama Prefecturii postul ocupat de Gabriel Atudoroaie, cel de purtator de cuvant al prefectului a fost modificat. El va fi de astazi doar purtator de meserie.

Duhul Sfant a fost observat chiar si de jandarmul de la intrarea in Prefectura care a tinut sa precizeze ca nu a fazut un astfel de duh in viata lui:

Ce a iesit din lumanarea domnului Atudoroaie nu am vazut in viata mea. Era chiar un Duh. Exact ca in Aladin, numai ca domnul Atudoroaie freca lumanarea si nu o lampa. Sa vedem ce o sa iasa cand o sa frece menta, abia astept”. 

Sefa Cancelariei, Roxana Turcanu a spus despre eveniment ca este unul exclusiv organizat de filiala ALDE Botosani:

A stiut Florin pe cine sa aduca in Prefectura. Ati vazut cum trag duhurile la el, exact ca mustele la dulce. O sa coc niste placinte si colaci in cinstea acestui eveniment. Baiatul cand l-am luat era cam sarac cu duhul, dar stia sa tina lumanarea. Acum e patruns, nu mai are cum sa fie sarac. ALDE prospera si asta se vede„.

Surse din Palatul Administrativ spun ca purtatorul Prefectului, Gabriel Atudoroaie e convins ca va purta tot mandatul Duhul Sfant, drept urmare isi va comanda in cel mai scurt timp o aura.

de |2020-01-07T09:08:51+02:007 ianuarie 2020|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment