Actorul Florin Aioanitoaie se judeca cu tot Consiliul Local. Cand au ajuns ieri la sedinta extraordinara, consilierii locali au avut o mare surpriza. Fiecare a gasit pe masa, in dreptul locului unde stau, o citatie din partea lui Aioanitoaie.

Actorul botosanean Florin Aioanitoaie contesta pentru a doua oara modul in care s-a consituit comisia de evaluare a managerului de la Teatrul Vasilache. Initial o prima comisie l-a evaluat cu o nota extrem de mica. Aioanitoaie a contestat si a castigat. Evaluarea a trebuit sa se repete, dar se pare ca nici de aceasta data CL nu a reusit sa constituie comisia comform legii. Aioanitoaie a mai contestat odata acest lucru dat fiind faptul ca nici a doua evaluare nu i-a fost favorabila.

Nu inteleg de ce ne-a dat in judecata pe noi cei de la PNL. Noi la acel vot, cand s-a constituit a doua comisie, ne-am abtinut, deci practic am fost impotriva. Ne-am trezit si noi dati in judecata ceea ce nu e normal„, a declarat consilierul local Gabriel Alexandru.

Consilierii vor fi reprezentati in instanta de catre Oana Gina Georgescu, secretarul Primariei.

Florin Aioanitoaie se judeca cu mai multa lume. Pe langa cei 23 de consilieri locali, Aioanitoaie se judeca cu vecinii din satul Rosiori, acolo unde locuieste, din cauza unor capre care au mancat niste nuci. Deasemeni Aioanitoaie se judeca cu mai multi jurnalisti din Botosani dar si cu colegi de serviciu cu care deseori imparte scena.