Florin Turcanu are ALDE la picioare! Ieri si-a prezentat candidatul la CJ si alti noi membri.

Toti noii membri prezentati ieri de ALDE in conferinta de presa au declarat ca au intrat in politica din admiratie si respect pentru Florin Turcanu. Acesta este presedinte delegat la filila ALDE Botosani, unde presedinte cu acte in regula este sotia sa, Roxana Anusca.

Niciunul din participanti nu a facut referire la valorile promovate de partid. Toti au sustinut ca au intrat in politica datorita lui Turcanu care astfel a ajuns sa conduca la Botosani un partid de suporteri.

A fost prezentat ieri si candidatul la CJ al ALDE Botosani in persoana omului de afaceri Bogdan Dascalescu. Despre acesta, Florin Turcanu a declarat:

 „Bogdan Dăscălescu, să dea Dumnezeu să-l mențină sănătos, el este candidatul nostru pentru funcția de președinte CJ. În momentul în care nu vom putea noi să obținem această funcție, Bogdan Dăscălescu va fi omul care va fi susținut de ALDE pentru funcția de vicepreședinte al CJ”

El a mai precizat ca din sursele sale a aflat in mod sigur candidatul PNL pentru CJ, acesta fiind senatorul Costel Soptica.

La momentul la care ne aflăm suntem hotărâți să facem majoritatea la Consiliul Județean și Consiliul Municipal. Mai mult de atât, vom analiza cu maximă responsabilitate și acolo unde vom considera că va fi mai avantajos pentru ambele partide vom avea doar un singur candidat și unde considerăm că mergând separat vom lua rezultate mai bune vom merge separat. Ne propunem și ne asumăm să facem tot ce depinde de noi să obținem majoritate confortabilă la nivelul județului, orașe și comunități. Îmi doresc să fac o majoritate în politică, pe dreapta, cu PNL. Am fost un om care am luptat contra PSD-ului. Îmi doresc ca să treacă în opoziție la Botoșani pentru următorii opt ani de zile”.

de |2020-01-10T10:02:55+02:0010 ianuarie 2020|TOP NEWS|

One Comment

  1. alin 10 ianuarie 2020 at 11:25 - Reply

    chiar sunteti penibili si mai rau si prosti ,auzi! din admiratie pt un penal condamnat dar o veti lua in ……………….pe masura repet sunteti de ras partid de rahat sub 4 la suta cu o adunatura de navigatori politici hotilor!!!!!!!!!!

Leave A Comment