Parcarea de la Big va deveni cu plata! Cea din parc va ramane gratuita pentru politistii care o ocupa zilnic abuziv!

Regulamentul privind administrarea parcării supraterane de la Piaţa Mare va fi  fi modificat cu un nou amendament la propunerea viceprimarului PSD Marian Murariu. Acesta intentioneaza sa treaca parcarea in administrarea Eltrans si sa stabileasca tarife pentru ocuparea acestui loc. In prezent, parcarea de la Big, construita cu bani europeni, este gratuita. Viceprimarul se gandeste sa introduca tarife si pentru organizarea de evenimente in aceasta locatie.

Ideea i-a venit dupa ce o asociatie agricola din Dorohoi i-a solicitat permisiunea pentru organiarea unui targ apicol in municipiul Botosani in perioada 22-23 februarie in locatia parcarii din fata magazinului Big.

Parcarea subterana de la Big este aproape nefunctionala. Masinile cu greu pot manevra din cauza spatiului mic. Deseori cei care parcheaza acolo isi gasesc masinile atinse sau cu carosesia infundata.

Cu toate acestea, consilierii PSD se pregatesc sa propuna noi taxe pentru cei care parcheaza masinile acolo. In schimb aceiasi consilieri nici nu se gandesc sa puna taxa la parcarea din parcul Mihai Eminescu unde locurile botosanenilor de parcare sunt zilnic ocupate de politisti care isi lasa acolo masinile personale atat timp cat stau la serviciu.

 

 

de |2020-01-14T08:51:34+02:0014 ianuarie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment