Primarul comunei Mihai Eminescu, Aneta Gireada se dezice printr-un comunicat de consilierii judeteni PNL care ieri nu au votat alocarea sumei de 300.000 ron pentru reabilitarea drumului care duce spre Lacul cu Nuferi. Ea a trimis un comunicat prin care isi exprima regretul fata de gestul consilierilor PNL si cere partidului ca acestia sa nu se mai regaseasca pe liste la urmatoarele alegeri locale.

Primarul P.N.L. al comunei Mihai Eminescu,  Gireada Aneta, aduce la cunostinta faptul ca in cadrul sedintei Consiliului Judetean, din data de 21.01.2020 s-a aprobat acordarea sumei de 300.000 lei , de catre Consiliul Judetean, pentru repararea drumului care duce catre Obiectivul turistic “Lacul cu nuferi”.

          Desi suma acordata este foarte mica, raportat la valoarea  totala a investitiei pentru repararea in intregime a acestuia, primarul Aneta Gireada tine sa le multumeasca tuturor consilierilor judeteni care au votat pentru aprobarea acestei sume si  au inteles importanta obiectivului turistic.

          In acelasi timp, subliniaza ca printre consilierii judeteni care au votat impotriva  acordarii sumei pentru refacerea drumului, se numara si consilieri ai Partidului National Liberal, fapt pentru care, in primul rand, ii cere in  mod public Presedintelui P.N.L. Botosani, ca la urmatoarele alegeri ale consilierilor judeteni, acestia sa nu mai figureze ca si candidati pe lista partidului, si precizeaza ca,  in mod cert, Organizatia P.N.L. Mihai Eminescu nu va mai sustine pe niciunul dintre consilierii judeteni P.N.L. care au votat impotriva amendamentului, confundand amendamentul cu bugetul judetului, amintidu-le acestora ca voturile comunei Mihai Eminescu echivaleaza voturile a 3-4 comune ale judetului.

          Aneta Gireada tine sa le aduca la cunostinta tuturor consilierilor judeteni PNL care au votat impotriva, ca obiectivul turistic “Lacul cu nuferi” este de interes judetean si  national si ca rolul acestora este de a sprijini dezvoltarea judetului precum si a tarii.

          Daca pentru acestia Mihai Eminescu nu inseamna nimic, pentru noi, restul, reprezinta un simbol al culturii romanesti si cel mai mare poet al neamului romanesc, fapt pentru care consideram prioritara realizarea acestui obiectiv.