Daca nu ar plati, nu ar publica nimeni ineptiile pe care PSD le debiteaza zilnic in disperare de cauza. Puterea se indeparteaza tot mai mult de fosta Casa a Casatoriilor din Botosani care acum este sediul PSD. Iata un exemplu de manipulare care nu tine cont de nici o regula de comunicare si se bazeaza doar pe slaba informare a botosanenilor. Declaratie Cosmin Andrei data sub sigla partidului:

Incompetența și nepăsarea liberalilor de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației au lăsat sute de mii de români fără mijloace de transport moderne. PNL nu e în stare nici măcar să continue investițiile pe care PSD le-a început și le-a lăsat la cheie! PNL vrea să acapareze toată puterea în România, fără a ține cont de nevoile și probleme românilor: majorări de venituri și investiții în infrastructură.  PNL a venit la putere pe ușa din dos. Cu lozinci. Nu au avut niciun program. Nicio idee. Știu doar că vor să se pună pe scaune și să dicteze tot în România

Asaaaaaa…..si iata cum stau lucrurile in realitate.

Fiind o investitie pe bani multi trebuie respectate toate procedurile legale. La o sumara cercetare s-a constat la Ministerul Dezvoltarii ca ofertele depuse pentru Botosani de cei doi participanti, o firma turceasca si Astra Vagoane Arad nu sunt conforme. Cauza din care licitatia a fost anulata pana cand participantii vor depune acte conform legii. Exact la fel a procedat si guvernul PSD cu drumul Botosani-Targu Frumos sau cu „drumul strategic”. Au anulat licitatiile de cateva ori. Daca se lasau ofertele, tot Cosmin Andrei sarea ca ars ca licitatia este ilegala. Deci nu e bun oricum ai face.

Puterea absoluta au detinu-o in Romania si in Botosani numai si numai PSD. Cu penalul Dragnea si aeriana Viorica au facut in 2 ani jumatate tara praf cu tot cu programul lor de guvernare. De trei ori electoratul tarii le-a dat cu alegerile in cap si tot nu au inteles ca trebuie sa plece acasa. Odata la europarlamentare, a doua oara la prezidentiale si a treia oara la motiunea de cenzura cand absolut toate partidele le-au aratat usa de iesire din Guvern. Insa ei tot acolo vor si de fapt tot acolo sunt. Nu s-a schimbat mai nimic in Botosani, decat echipa de la Prefectura. In rest PSD detine majoritatea peste tot si continua sa faca orasul praf. S-au opus la orice si doar ce le-a convenit s-a facut, Sunt oameni pusi de PSD in toate institutiile care sunt acum pe functii, rude, prieteni si tovarasi.

In fapt PSD-ul si nici Cosmin Andrei nu au nici o treaba cu tramvaiele din Botosani. Decat la nivel declarativ. Au venit pe vremea trecutului Portariuc cu un primar octogenar dintr0un sat din Germania despre care spuneau ca e specialist in planuri de mobilitate urbana. Mosul conducea un oras de vreo 7000 de locuitori dar s-a lasat si el pagubas cand a vazut cu ce fel de nespecialisti are de a face la Botosani. In ceea ce priveste reabilitarea cailor de rulare si achizitia de noi tramvaie PSD nu are nici un merit. Nici la Botosani nici la Craiova nicaieri. Este vorba de un proiect stabiulit la solicitarea primarilor din orasele care aveau transport in comun invechit. Punct. Iar din cate stim, PSD nu are primar in Botosani.

E usor sa latri si sa arati cu degetul, e cea mai comoda pozitie atunci cand esti in opozitie. Dar, in Botosani, PSD se afla la putere. Dar ei tin cont de asta doar cand le convine.