Disperare la PSD-orice pentru scaunul puterii!

Mi se pare mizerabil sa te folosesti de copii in campania electorala. Ei nu au treaba cu politica, sunt frumosi, fara pacate si iti aduc zambetul pe buze.

Aflati in pana de idei in ultimii trei ani, pesedistele de la Organizatia de Femei si viceprimarul Cosmin Andrei s-au gandit sa faca o actiune de propagada ducand la teatru niste copii. Si vor continua actiunea. Au emanat chiar si un comunicat de presa folosind cuvinte pretentioase cum ca fara ei copiii n-ar mai fi avut parte de teatru. Platesc bilet, transport si asteapta sa fie alesi de parinti.

Cine a avut aceasta idee, de a plati comunicate la presa precum ca fara PSD copiii raman afoni in ale culturii, este un cretin patentat. Laudabil e faptul ca te preocupa soarta copiilor si ca faci actiuni de a-i duce la teatru, la un concert, la o actiune cultuala, pe cei care nu au posibilitatea. Insa sa platesti comunicate pe seama acestui fapt incercand sa castigi capital politic, e o gogomanie fara seaman.

Femeile din PSD ar trebui intai sa se duca pe ele insele la teatru. Multe din cele care insoteau copiii in seara premierei la Ivan Turbinca se aflau si ele probabil pentru prima data in sala de spectacole de la Casa Tineretului. Cosmin Andrei, beneficiarul unor gratuitati masive in ceea ce priveste biletele de participare la spectacole este prezentat intr-o lumina de renascentist, de iubitor al artelor si a faptelor bune. Sigur, pe banii lor pot sa scrie ce vor in comunicate, prosti sunt aia care le publica in acest fel, pacalind cu buna stiinta pentru niste firfirei pe cititori. Pentru ca asa s-a incetatenit moda la Botosani, scrii comunicate, platesti si gata, esti cel mai bun. Bani sa ai.

Revenind la copii, acestia s-au bucurat pe banii PSD-ului de spectacol insa cu siguranta nu si-l vor mai aminti maine pe Andrei. Deci capital politic 0 pe deoparte. Pe dealta parte, pesedistii sperau sa se umfle la procente pricinuind fapte bune. Insa de data aceasta, aratand ca doar datorita lor unii au acces la teatru cei din mediile defavorizate, au gafat-o clar. Sta in pixul lui Andrei sa ordone teatrului sa joace in toate comunele din Botosani care au sala de spectacol. Si astfel, toti copiii vor avea parte de o experianta placuta, nu doar 20 despre care nu s-a spus cum au fost selectati. In plus, i-ar scuti de un drum care in aceste conditii de frig nu e chiar placut.

Dar e mai placut sa insailezi un comunicat in care sa te dai doct si salvator al culturii locale. Tipic PSD. In disperare de cauza se agata de scaunele puterii cu manutele copiilor pe care ii cara dintr-o parte in alta sub masca unor facatori de fapte bune.

de |2020-01-20T08:26:04+02:0020 ianuarie 2020|Editorial, TOP NEWS|

One Comment

  1. Bogdan 20 ianuarie 2020 at 22:48 - Reply

    Good job, asa da ziarist.

Leave A Comment