Usr si-a stabilit candidatii la primaria Botosani in competitia interna din partid. Este vorba de Gelu Graur, botosaneanul care a facut senzatie la Vocea Romaniei dar care a si lucrat cativa ani in fortele de mentinere a pacii, in Congo. El va fi contracandidat de catre presedintele organizatiei municipale USR, Marcel Gheorghita.

Marcel Gheorghita a fost anuntat in urma cu ceva vreme drept potential candidat pentru functia de primar, insa acum a intrat in competitia interna.

Gelu Graur este membru USR de anul trecut cand a acceptat invitatia de a face parte din aceasta formatiune politica. El spunea la acea vreme ca s-a decis sa faca pasul in politica numai si numai pentru a-si pune experienta si cunostintele la dispozitia botosanenilor.

“Eu cred in politica pentru oameni si in folosul oamenilor. Politica se face printre ei si nu prin birouri”’.

Nominalizat potential candidat pentru functia de primar din partea USR, Gelu Graur a declarat:

”Sunt un om al legii. Nu cred ca asta e o problema, sa fii cel care ajuta la aplicarea legii. Nu vad de ce ar atarna greu ca activez in domeniul executarilor hotararilor judecatoresti. Am un plan, stiu ce trebuie facut pentru Botosani, sa vedem ce va stabili conpetitia interna”

Presedintele filialei Botosani, Andrei Dranca a dezvalui faptul ca in premiera pentru Botosani, cei doi candidati la primarie vor trebui pana la nominalizare sa existe doua dezbateri, una cu membrii de partid si alta cu presa, care vor conta in ceea ce priveste stabilirea candidatilor finali.