O fetita din Botosani, Mara Penciuca devenit vedeta pe Youtube! Ea are numai 9 ani si a depasit 10.000 de vizualizari pentru cantecul Girl i the Mirror, devenit astfel una din cele mai populare vedete loale. Mara Penciuc studiaza muzica in cadrul Studioului Vocal Cheia Sol si canta inca de la 5 ani, varsta cand a urcat prima data pe scena. Dealtfel, Mara Penciuc este una din cele mai laureate talente locale, in numai 4 ani reusind sa castige numeroase premii la diverse concursuri:

1 MUSIC GALAXY BACAU-2017-TROFEUL CATEGORIEI –SECTIUNE POP

2 MUSIC GALAXY BACAU -2017-SECTIUNE ETNO

3 NOVA LATINITAS CHISINAU 2017-MENTIUNE

4 MUSIC  FOR ALL BOTOSANI 2017-PREMIUL  I

5 VIS DE STEA MOINESTI  2018 – PREMIUL III

6  VOCI DE INGER SUCEAVA 2018-PREMIUL II

7   NEGHINITA -BACAU 2018 -PREMIUL II

8  BUCURIILE MUZICI BOTOSANI 2018 -PREMIUL  I

9  MUSIC  FOR ALL BOTOSANI  2019-PREMIUL II-SECTIUNE POP

10 MUSIC  FOR ALL BOTOSANI  2019-PREMIUL III-SECTIUNEA POP INTERNATIONAL

11 STAR MELODY BUCURESTI –TROFEUL CATEGORIEI –SECTIUNE POP

12 STAR MELODY BUCURESTI –TROFEUL CATEGORIEI –SECTIUNE ETNO

13  BUCURIILE MUZICI BOTOSANI 2019 -PREMIUL  I

14 EURO MUSIC VISION 2019-PREMIUL II-SECTIUNE POP

15  EURO MUSIC VISION 2019-PREMIUL II-SECTIUNE ETNO

Mara Penciuc este constienta de talentul ei si, sprijinita de parinti de profesoara Oana Puscasu va continua sa studieze si sa exerseze in continuare pentru a-si implini visul, acela de a deveni o adevarata vedeta a muzicii romanesti:

Sunt o fire gingașă , veselă , pozitivă , emotivă şi optimistă  .De mică iubesc muzica şi dansul.  Iubesc muzica şi traăiesc la maxim fiecare moment pe scenaă. Cânt de la 5 ani dar consider că sunt abia la început de drum în acest domeniu. Desi am obtinut premii fruntaşe la concursurile de muzică la care am participat, vă mărturisesc cava – eu cânt doar de placere!

Muzica dă culoare vieții, de aceea eu ador să cânt şi să aduc buna dispoziție tuturor. Prin muzică pot exprima şi pot transmite lumii trăirile sufletului meu de copil. Cred în mine, în puterile mele şi sunt sigură că doar prin muncă poţi obţine succes!

Motto-ul meu este: Visează, zâmbește, trăiește!!! „Să nu renunți la visurile tale niciodată, pentru că într-o zi se vor îndeplini”.

Iata cateva din cele mai populare cantece interpretate e Oana Penciuc: