Incredibil! Solistul de la Prodigy a inviat si a participat la conferinta de presa ALDE

Minunile nu contenesc la ALDE Botosani. Keith Flint, solistul popularei trupe Prodigy a aparut ieri la sediul partidului situat in imediata vecinatate a locasului de cult Uspenia si a fost binecuvantat de Florin Turcanu.

Mai mult decat atat, Keith va candida pentru functia de primar in comuna Stiubeni. Prezenti la conferinta, toti jurnastii au ramas masca.

Keith Flint s-a sinucis pe data de 22 august 2019 intristand intreaga lume muzicala. Dupa ce a reusit sa-i convinga pe judecatori ca e nevinovat, Florin Turcanu a reusit si o a doua minune, sa-l invie pe Flint care s-a aratat extrem de bucuros ca a fost readus la viata.

„Ii multumesc Domnului, Domnului Florin Turcanu ca m-a inviat. Ma plictiseam in groapa. Dupa cum stiti, mie imi place sa sar in sus, sa dansez si sa cant. Acum am din nou posibilitatea aceasta numai datorita lui Florin. Mi-am reevaluat prioritatile si m-am decis sa ajut ALDE sa castige alegerile la Stiubeni unde vreau sa pietruiesc cateva drumuri si sa fac o sala de sport”, a declarat Keith Flint.

Vizibil emotionat, fostul component al Prodigy a mai adaugat ca se gandeste sa faca la Stiubeni cel mai mare festival dance-electronic-pop din lume. El a prezentat si ultimul hit pe care l-a scos impreuna cu Romica Puceanu si despre care a declarat ca va fi imnul ALDE in campania electorala.

 

Florin Turcanu, presedintele delegat ALDE a declarat ca venirea lui Keith Flint in partid a aratat ca se poate.

Daca vrei ceva cu adevarat poti. Il vedeti aici pe Keith viu si nevatamat. Nu, nu am facut o minune, ca nu sunt Dumnezeu. El nu s-a sinucis niciodata, doar s-a ascuns si a negociat cu mine. Acum ca am terminat discutiile, i-am oferit postul de primar la Stiubeni si probabil si ceva pentru familia lui, dar nu vreau sa intru in amanunte. Sper sa il pot convinge sa cante si manele, dar pana la urma, cate minuni pot face?”

de |2020-01-24T08:44:47+02:0024 ianuarie 2020|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment