Până ajung tramvaiele noi, vatmanii vor fi trimiși la școală să învețe să șofeze autobuze

Conducerea societății de transport în comun Eltrans SA a găsit soluția să nu disponibilizeze angajații pe parcursul derulării programului de investiții a modernizării liniei de tramvai din Botoșani. Pentru că pe o perioadă îndelungată nu vor circula tramvaiele toți vatmanii vor fi trimiși pe banii societății  la școala de șoferi pentru a obține un nou permis de conducere, categoria D, astfel încât să poată conduce autobuze.

Cât tramvaiele vor fi scoase din circulație, transportul public va fi asigurat de autobuze ce urmează a fi achiziționate.

“Demarăm procedura de școlarizare a unor vatmani. Până vor fi livrate autobuzele, vom finaliza și școlarizarea vatmanilor. Taxatorii vor rămâne. O parte din personalul depoului va rămâne. “ ,a  declarat directorul societății Eltrans, Victor Ivănescu.

 

Doar șapte dintre actualele tramvaie vor fi păstrate după finalizarea proiectului, însă vor fi modernizate și folosite ca rezervă. Angajații care își vor pierde obiectul muncii pe perioada proiectului vor fi transferați la serviciul parcări, adică la blocat roți la mașini.

de |2020-01-27T12:25:21+02:0027 ianuarie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment