Cinci PSD-isti vor sefi pentru judet!

Cinci pesedisti din Botosani si-ai depus candidatura  in concursul intern pentru stabilirea celui care va candida la Consiliul Judetean. Printre acestia nu se regaseste actualul presedinte Costica Macaleti care a declarat in repetate randuri ca nu a luat o hotarare in ceea ce priveste o eventuala candidatura.

Dorin Birta, actualul vicepresedinte CJ isi doreste sa avanseze in functie. Pe parcursul a celor 4 ani de mandat el nu s-a remarcat decat prin impotenta de a face ceva in ceea ce priveste Drumul Strategic asteptat de zeci de mii de botosaneni. Sub coordonarea lui, desi a fost scos de doua ori la licitatie, nu s-a prezentat nimeni. Constructorii sunt de parere ca acestea licitatie nu s-a finalizat deoarece caietul de sarcini este facut prost, fara a tine seama de realitatile economice si preturile de piata.

 

Relu Tarzioru are si el in intentie de a candida la CJ. El este primarul orasului Saveni. Relu Tarzioru declara in urma cu doua saptamani ca nu se gandeste decat sa mai candideze pentru un mandat la Saveni si nimic altceva. Intre timp s-a razgandit.

 

Costel Lupascu este alt PSD-ist doritor e functii mari. El este deputat, mandat castigat printr-o minune la redistribuiri. El nu s-a facut remarcat in acest mandat cu nimic, insa a tinut atentia presei centrale prin incercarile de a racola colegi de la Pro Romania in ziua votului motiunii de cenzura cand guvernul PSD a fost izgonit de la Palatul Victoria. Ocazie cu care era sa fie batut de Victor Ponta.

 

Lucian Trufin este senator si fost primar al comunei Vlasinesti. Nici el nu a facut nimic concret in tot acest mandat, insa isi doreste la Consiliul Judetean. Trufin a fost declarat in trecut cel mai sexy primar din Botosani, lucru de care a profitat din plin, fiind cunoscut ca un iubitor de frumos. A incercat sa impuna in Botosani un program de crestere a tomatelor fara a tine cont de conditiile meteo din regiune, cauza din care nu prea a avut succes.

 

Sergiu Marian este consilier judetan si isi doreste postul de presedinte. El este cea mai vocala prezenta din grupul consilierilor judetenni PSD insa nu s-a facut remarcat decat ca des vorbeste pe langa subiect. Sergiu Marian este cel care la o sedinta de CJ oficialilor de la SC Nova Apa Serv sustinand ca a primit factura soi ca el nu plateste apa meteorica. Dupa aceea a aflat ca apa meteorica este gratuita si nu se factureaza. Cu toate acestea, el vrea in continuare la CJ

Toti cei 5 sunt vicepresedinti ai PSD Botosani si sunt cunoscut drept apropiati de Doina Elena Federovici, presedinta partidului, admiratoare infocata a lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila!

de |2020-01-28T08:20:16+02:0028 ianuarie 2020|Politica|

Leave A Comment