Justitia a frant aripile lui Turcanu a doua oara! ALDE e pe tobogan!

Impulsiv a actionat Turcanu cand s-a apucat din nou de politica. Nu se stie cat a cantarit acest aspect in decizia judecatorilor de a-l condamna cu executare la puscarie, insa e de notorietate cand, adus din arest, liderul ALDE s-a jurat ca nu mai face politica niciodata. Probabil judecatorii au tinut minte si si-au spus ca nu au de a face cu un om de cuvant, consecinta fiiind aspra pedeapsa data liderului ALDE.

Nu e o fericire sa fii condamnat insa in momentul cand ai un astfel de proces trebuie sa tii cont si de consecinte Turcanu a fost condamnat, asta e realitatea. Consecintele insa abia acum incep sa curga.

Hoarda de primari pe care Turcanu ii racola pentru ALDE va incepe sa faca pasul inapoi. Asociarea cu un condamnat nu le face bine la imagine, iar Turcanu nu mai prezinta credibilitate.

Si prefectul Colbu si sefa de cancelarie Roxana Anusca, nevasta lui Turcanu, probabil vor fi nevoiti sa faca pasul inapoi si sa isi caute alte servicii.

ALDE va deveni un partid depopulat, membrii adusi cu puterea surasului de catre Turcanu se vor imprastia in cele patru zari. Nimeni nu vrea sa fie condus de un condamnat penal, oricat de priceput ar fi acesta in ale politicii.

Cei numiti pe functii de ALDE, de Florin Turcanu, cel mai probabil vor fi schimbati din functii. Tocmai ca pentru ei a garantat o persoana cu probleme penale.

Partenerii de negocieri, cei de la PNL probabil vor inceta sa mai frecventeze compania lui Turcanu. Orice alianta este din acest moment inchisa, ALDE a devenit un partid singur pe piata locala.

In alta ordine de idei decizia de ieri a magistratilor a reasezat piata politica locala. In acelasi timp a frant aripile abia renascute ale lui Florin Turcanu care este in pozitia de a cadea din nou din varf.

de |2020-01-30T08:51:51+02:0030 ianuarie 2020|Editorial, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment