Paana acum nu si-a adus aminte de ei! In perioada electorala insa Cosmin Andrei se apuca de promisiuni. El vrea sa ofere accesul gratuit la Cornisa pentru persoanele cu handicap!

In acest sens acesta va veni cu o propunere de modificare a regulamentului pentru parcul Cornisa.

„Am avut solicitari din partea insotitorilor persoanelor cu handicap pentru a facilita accesul gratuit la Parcul de Agrement Cornisa si in acest sens intentionez modificarea regulamentului pentru a veni in intampinarea acestor nevoi pe care le consider oportune pentru ca am construit aceasta facilitate cu banii botosanenilor, ai nostri ai tuturor. S-au investit zeci de milioane de lei si nu trebuie sa punem in pe primul loc profitul trebuie sa punem satisfactia cetatenilor”, a declarat Cosmin Andrei.

In aceste conditii, se impune aprobarea unui regulament pentru toate persoanele incadrate in grad de handicap. „Facem un acces gratuit, cu un regulament pentru toate persoanele cu handicap, urmand sa stabilim un cadru corect pentru toată lumea, pentru a nu mai exista diferente. Aceste persoane au in general gratuitati si in Uniunea Europeana si consider ca este bine să aplicam aceasta masura si la Parcul Cornisa. Nu cred că botosanenii vor avea de comentat in legatura cu aceasta masura deoarece nu trebuie sa uitam ca vorbim de persoane care au suficiente probleme”, a spus Cosmin Andrei.
In parcurile de distractii din occident, nimeni nu are accesul gratuit pentru ca sunt private si nu construite pe bani publici. In plus, in Botosani sunt peste 2000 de persoane cu handicap iar daxa acestea ar avea gratuitate, parcul Cornisa s-ar sufoca, pirzandu-si utilitatea publica.