Sambata seara a fost Cargo in Botosani, la Old School. A fost misto. Sala plina, sold out de doua saptamani. Doar cu promovare proprie, fara bani publici, fara figuri. Biletele au fost intre 40 si 60 de lei, depinde cum optai, la masa sau in picioare. Si fost plin si lumea s-a distrat, a cantat non stop si a iesit un concert pe cinste. Dealtfel si baietii de la Cargo au fost extrem de incantati de publicul cald si au dat pe scena tot ce au ei mai bun. Erau rupti dupa concert, dar fericiti ca a iesit bine.

A aparut de ceva zila un afis cu Fetele de la Botosani. Si ele fac concert, la Casa Sindicatelor. 80 de lei biletul, cu Bot Gros si invitati surpriza. Nu cred ca Fetele de la Botosani si Bot Gros canta si ele „Ploaia” sau „Ziua Vrajitoarelor”, poate cele mai difuzate piese din istoria radioului romanesc. Cum nu cred ca au nici macar un fir din  notorietatea lui Cargo. Si atunci stai sa te gandesti ce insemna 80 de lei pe bilet, dar cu siguranta vor vinde. Marketingul este bun si luat din timp.

Sunt Fetele de la Botosani mai cap de afis decat Cargo? Cu siguranta nu. Insa numai dupa preturi se vede cine respecta oamenii si cine vine la jacmaneala. Baietii de la Cargo au venit tocmai de la Timisoara, au cantat si impreuna cu Old School a facut oameni fericiti. Pe 60 de lei. Fetele de la Botosani vin din Botosani. Se trezesc, se machiaza se fardeaza, trag o ie pe ele si hop la concert. Canta bine, bravo lor si Ion Bot Gros e scump, dar macar el e celebru, maestru elerit, premiat, laureat.

Si aici ajungem la ce face Old School pentru enetertainement in Botosani si ce fac altii. Sincer, eu prefer sa cant de dragoste si ca n-am bani de tigari cu Cargo decat sa cant de jale si de despartire cu Plaiesii sau Fetele de la Botosani. Ce conteaza ca dirijeaza Bot Glos. Tot muzica de sa-ti tai venele pe lung e. Si mai fain e ca in timp ce municipalitatea se chinuie sa gaseasca o solutie pentru a-i aduce pe cei de la Cargo in Botosani in mai la Cornisa, a facut-o inaintea lor cei ce administreaza Old School. Si inca vor mai face. Urmeaza un concert Gelu Graur si unul Bosquito.

La Old School sambata a fost Cargo. O formatie faina care pret de doua ore a rupt sute de oameni in doua. Si duminica a fost activitate la Old School. S-a desfasurat intalnirea potentialilor candidati cu membrii USR. Au fost prezentari, intrebari si raspunsuri. Si chestia asta a fost faina.