Lucian Galusteanu i-a luat locul lui Gabriel Atudoroaie pe postul de purtator de cuvant al Prefecturii. Acesta este avocat dar a lucrat si la o firma de telecomunicatii si  fost numit pe post doar dupa ce a depus un CV. Sotia s-a lucreaza in aceeasi cladire, numai ca la Consiliul Judetean.

Lucian Galusteanu nu i-a convins pe cei de la Prefectura printr-un talent deosebit, insa a fost prezentat de sefa cancelariei prefectului, Roxana Anusca, drept un tanar cu potential:

E descurcaret, ambitios, dispus sa invete, nu lasa treburile neterminate. Asta m-a impresionat si am hotarat sa il angajam„.

Lucian Galusteanu este totodata nasul de cununie al lui Ovidiu Borfotin, fratele primarului ALDE de Cristesti, Lucian Borfotina. El a recunoscut ca nu stie sa scrie comunicate de presa insa s-a arata dispus sa invete.

Nu, nu am mai avut treaba cu presa si cu aceasta activitate insa pot invata. In avocatura nu m-am regasit iar la firma de telecomunicatii am renuntat dupa ce s-a ivit acest post la Prefectura„.