La capatul unor dezbateri care s-au prelungit doua saptamani USR si-a stabilit candidatii la Primaria Botosani. Ieri membrii Organizatiei Municipale l-au votat pe Gelu Graur sa reprezinte partidul in competitia electorala. Acesta a castigat competitia interna la care a participat impreuna cu presedintele pe oras al URS, Marcel Gheorghita. Scorul a fost foarte strans, 38-27 si a fost obtinut in urma unui vot care s-a desfasurat dupa ce membrii USR prezenti la intalnire au avut ocazia sa puna tot felul de intrebari candidatilor

Gelu Graur, a declarat dupa nominalizare:

Scorul a fost foarte strans ceea ce dovedeste ca in USR este democratie. Nu pot fi decat bucuros ca am castigat competitia interna insa greul abia acum incepe. Impreuna cu cei de pe lista trebuie sa incepem treaba si sa dovedim la alegeri celor care ne-au votat ca nu s-au inselat„.

Echupa lui Gelu Graur cu care acesta va incerca sa devina primar de Botosani a fost stabulita tot prin vot si cuprinde 15 persoane care nu au nmai facut politica niciodata: Gheorghita Marcel, Curelariu Raluca, Stefania Axinte, Mihaela Turcoman, Andrei Graur, Mircea Eugen, Petrariu Adrian, Burlacu Doru, Tudose Florin Tudorel, Scarlii Cornel, Ionut Andrei Catalin Marcel, Maxim Tiberiu Iulian, Cical David Alexandru ,Nechifor Florin Doru, Miclaus Ioana, si Prisacaru Cezar Eugen.