Fapt fara precedent la PSD Botosani! Drumul nou nout Botosani-Targu Frumos s-a pierdut deodata si Doina Federovici a facut o adevarat criza de nervi cand a consatat ca acesta nu este la locul lui. Ea acuza pe liberali ca au facut tot posibilul sa piarda acest drum si botosanenii sa circule din nou prin gropi si prin hartoape.

„Am facut acest drum cu sudoarea fruntii mele. Numai eu stiu cat m-am zbatut pentru finantare, numai eu stiu cum am carat balast, beton si asfalt, cum am sapat santurile si am facut podetele. Am depus o munca titanica din care acum s-a ales praful. Zile si nopti am muncit la acest drum si acum acum cand totul a fost gata liberalii si-au batut joc de munca mea. PNL este un partid care distruge, nu care face. Cum au reusit sa piarda un drum, nu imi dau seama”. 

Senatoarea Doina Federovici impreuna cu un grup de rude si de prieteni au facut anul trecut cat au fost la guvernare drumul Botosani-Targu Frumos si au adus bucurie pentru zeci de mii de botosaneni. Ei au fost ajutati de Marcel Barsan, patronul firmei care a construit casele multor sefi de prin judet si au reusit sa termine lucrarea foarte repede, depasind astfel orice asteptare.

Cand am vazut ca l-au pierdut, adica am fost pe el si era ca inainte, mi s-a facut negru in fata ochilor. Am ametit si am luat-o prin gropi. Noi, PSD construim, PNL demoleaza. Am reusit sa fac rost de lista tuturor obiectivelor finalizate de PSD si demolate de PNL. Pe langa drumul BT-Tg Frumos, mai sunt: Teatrul Mihai Eminescu, Drumul strategic, locuinte sociale, locuinte pentru tineri si multe multe altele. Au pierdut chiar si cresterile de pensii pe care le-am facut noi„.

Senatoarea PSD intentioneaza sa inscrie drumul BT-Tg Frumos pe lista obiectelor pierdute de la Politie si sa faca plangere penala impotriva hotilor:

Nu se poate ca unul sa munceasca si sa construiasca si altul sa isi bata joc si sa arate cu degetul. Am facut un drum si acum unde e?”