In Botosani incepe sa domneasca legea junglei. In urma cu cateva minute taximetristii au batut un tanar care a refuzat sa plateasca o cursa si care a provocat daune masinii care-l transportase si abia dupa aceea au fost chemati jandarmii.

Din cauza ca i s-a parut ca a costat prea mult cursa, un tanar care luase un taxi pana la Carrefour  si-a iesit din minti! Acesta nu numai ca l-a amenintat pe taximetrist si l-a facut in toate felurile dar s-a apucat si i-a distrus masina la propriu. Ambele oglinzi au fost farmate, caroseria indoiata si tanarul continua sa izbeasca in masina cuprins de o adevarata criza de nervi.

Taximetristul nu a avut de ales decat sa isi cheme colegii in ajutor. Au sosit imediat taximetristii din zona Garii care nu au stat mult pe ganduri si l-au pus la pamant pe tanarul furios. Dupa ce l-au batut bine si l-au umplut de sange, au fost chemati jandarmii care si-au facut aparitia in cateva minute si l-au ridicat pe agresor.

Jandarmii l-au escortat pe tanarul plin de sange pana la duba, ducare care acesta a fost transportat la politie unde urmeaza sa se deschida un dosar despre acesta caz.

Se pare ca sanctionati vor fi atat taximetristii care l-au batut cat si tanarul care a distrus o masina pentru ca i s-a parut cursa prea scumpa.