Premiera: FC Botosani este matematic in play-off!!

FC Botoșani s-a calificat, în premieră, în play-off cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, după ce a invins cu 1-0 pe terenul lui Sepsi. Antrenorul principl  Marius Croitoru a reusit ce nu au reusit alti antrenori cu nume. Aflat la prima sa experiență ca antrenor, fostul mijlocaș și-a lăudat elevii.

“Sunt fericit. Era normal, e o performanţă, dar cel mai mult sunt fericit, mulţumit şi împlinit pentru băieţii aceştia, pentru că tot ce s-a făcut în acest an e numai meritul lor, ei sunt principalii artizani, ei au făcut posibilă această performanţă unică pentru clubul nostru.
Le mulţumesc că, în primul meu an de antrenorat, am ocazia să lucrez cu nişte oameni incredibili. Vreau să le mulţumesc tuturor, în primul rând lui George. Pentru mine e un căpitan adevărat şi pentru mine este o mare pierdere”.

FC Botoșani avea nevoie de victorie în deplasarea cu Sepsi pentru a-și asigura prezența în play-off și a obținut-o. La Sfântu Gheorghe, gazdele au avut două ocazii în prima repriză, prin fostul jucător al botoșănenilor, Vașvari, însă FC Botosani a echilibrat jocul în partea secundă.

Dugandzic a adus Botoșaniului 3 victorii în 3 meciuri și a calificat, practic, echipa în play-off

Noul transfer, Dugandzic, a ratat prima ocazie a moldovenilor, iar în minutul 59 a marcat. Atacantul croat a adus astfel victoria botoșănenilor în 3 meciuri la rând în care a marcat, iar moldovenii s-au calificat în premieră în play-off.

Si primarul Catalin Flutur a reactionat dupa performanta FC Botosani. El a dat publiciatii un comunicat prin care isi manifesta totala sustinere pentru echipa locala:

Bucurie enormă pentru toți microbiștii botoșăneni, după calificarea în play-off a echipei de fotbal! Suntem cu toții fericiți, încântați de performanța extraordinară obținută de băieții lui Marius Croitoru, de la care, sunt convins, vom avea parte de noi motive de satisfacție și în play-off.

Felicitări FC Botoșani, felicitări tuturor celor implicați în tot ceea ce înseamnă această echipă minunată!

I-am sunat imediat după victoria de la Sf. Gheorghe, pe toți cei care au fost parte a acestei realizări impresionante, pentru a-i felicita din toată inima, în numele tuturor botoșănenilor, și pentru a le ura succes în play-off.”

de |2020-02-17T07:31:03+02:0017 februarie 2020|Uncategorized|

Leave A Comment