USR face implozie la Botosani si baga cenzura in mediul on-line!

Dupa ce a ramas fara candidat de primar ales, la USR Botosani continua sa se ingroase gluma. Din cauza discutiilor aprinse pe chatul sau forumul partidului, conducerea a stabilit ca discutiile sa fie moderate si sa existe sanctiuni pentru cei care ies din limitele conversatiei normale. O decizie interna a partidului a stabilit acest lucru si au fost instiintati toti membri. Practic din acest moment, cu botnita pusa vor putea discuta pe chat  doar sustinatorii actualei conduceri care si-a dat cu stangul in dreptul dupa ce l-a fugarit pe Gelu Graur din partid.

O parte din sustinatorii lui Graur continua sa isi dea demisiile iar USR va trebui sa organizeze din nou alegeri pentru stabilirea candidatului la Primaria Botosani

Pe perioada scrutinului intern, doua saptamani, accesul noilor membri de partid in USR Botosani a fost blocat. Cel mai probabil cei din conducere s-au temut de numarul mare de sustinatori pe care ii poate aduce Gelu Graur in partid si care ar fi avut drept de vot la alegerile interne. Toate cererile de inscriere in USR au fost procesate dupa desfasurarea scrutinului intern, la finalul saptamanii trecute.

Este limpede ca in acest mod USR a ajuns o afacere de familie sau grup de interese care stabileste de la sine putere cine are voie sau nu sa vorbeasca pe chat sau cine are voie sau nu sa intre in partid.

de |2020-02-17T07:45:05+02:0017 februarie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment