Alexandra Cojocariu are 9 ani si o mare pasiune: MUZICA. A inceput studiul vocal la o varsta frageda, dar cu multa munca si perseverenta abordeaza acum cantece din music-hall-uri, melodii rock sau chiar pop-opera. S-a facut remarcata prin abordarea melodiei „GIRL IN 14 G”, o melodie farte grea care cuprinde elemente din opera „Tristand si Isolda”, aria „Regina noptii” si „Lacul lebedelor” sau prin interpretarea cantecului „Frumoasa si bestia”, din filmul cu acelasi nume. Alexandra este un copil cu multa charisma, care a impresionat juriile de specialitate de la concursuri din tara sau din strainatate castigand numeroase premii:

Premiul I la Festivalul Concurs „Micul Print”;
Premiul i la Festivalul International de Muzica „Morska Perla”;
 Trofeul Categoriei la Festival de muzica pt copii și adolescenți Cheia Sol “ Music FOR al”;
 Trofeul Categoriei la Festival de muzica pt copii su adolescenți “ Music Galaxy” 2017; 
Premiul I la Festival internațional de teatru, muzica și dans “ Neghinita “ 2018;
Premiul I la Festival internațional “ Nova Latinitas “.

 

 

Astazi, Alexandra ne readuce aminte de celebrul cantec „Memory” din music-hallul „Cats”, lansat in anul 1982 si care a fost interpretat, de-a lungul timpului, de voci celebre precum: Elaine Paige, Barbra Sreisand, Sarah Brightman sau Jose Carreras. Micuta artista din Botosani a filmat chiar si un clip, locatiile folosite fiind parcul Cornisa, celebrul pub „Old School Music” si mall-ul local.
   Ca si planuri de viitor, Alexandra urmeaza sa inregistreze o versiune proprie pentru melodia „I don’t want to miss a thing” (Aerosmith) si chiar va aborda o varianta personala a valsului scris de Eugen Doga „Gingasa si tandra mea fiara”. Asteptam noutatile muzicale pe canalul de Youtube CHEIA SOL Music Studio, iar micutei artiste ii dorim o cariera de succes in continuare!