Bataie ca in filme la Old School intre rugbistii romani si cei spanioli!

Seara cu peripetii la Old School sambata! 40 de rugbisti, romani si spanioli, componentii echipelor nationale s-au batut intre ei ca in filme pana cand firma de security a intervenit si i-a despartit. Cazul se afla acum in atentia politistilor botosaneni care au deschis un dosar in urma scandalului.

Rugbistii romani si spanioli au ajuns la Old School ca fratii, venind impreuna, veseli si bine dispusi. Pe fond de alcool  si din cauza faptului ca un roman care jucase in Spania petrecea prea mult timp cu un spaniol, fost coleg de echipa, a izbucnit scandalul. S-au impartit pumni si imbranceli ca in „7 pacate” iar grupul de batausi a fost despartit cu greu de catre bodyguarzi.

Nu au existat pagube materiale inafara catorva pahare si sticle sparte, dar atmosfera s-a stricat pe fondul violentelor pricinuite de rugbisti. Filmarile cu bataia au fost predate la Politie si vor fi analizate deoarece pentru fapta din Old School a fost deschis un dosar de cercetare penala.

Presedintele Federatiei Romane de Rugbi a cotactat telefonic pe reprezentantii clubului Old School pentru a afla ce s-a intamplat si s-a oferit sa plateasca daunele insa nu a fost cazul. Purtaorul de cuvant al Politiei Botosani a declarat pentru presa:

In urma cercetarilor efectuate s-a constat ca in club se aflau cam 30 de jucatori de rugbi din Romania si Spania in juryl orei 1,30. In urma unei altercatii un grup de 7 persoane au inceput sa se loveasca si a fost nevoie de interventia firmei de security. Politia a fost apelata la 112.

Rugbistii din Old School au fost evacuati cu gaze lacrimogene deoarece exista riscul ca toti cei 30 de rugbisti sa intre in conflict. In urma evenimentului nimeni nu a avut nevoie de ingrijiti medicale.

de |2020-02-24T07:08:01+02:0024 februarie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment