Asa cum a anuntat, omul de afaceri Catalin Silegeanu, continua sa diversifice productia la SC Hidroplasto. Compania botosaneana a inceput sa produca de saptamana trecuta produse din gama instalatori lineari-distantieri.

Inaltatorii liniari fabricati de Hidroplasto este unul dintre cei mai usor de utilizat distantier , oferind un avantaj enorm pentru scaderea timpului si manoperei executiei unei placi. Este utilizat pentru armaturi orizontale , dar poate fi folosit si pentru armaturi verticale , in acest caz trebuie doar prins de catre fierar cu o sarma pentru a fi fixat pe verticala. Se pozitioneaza cu distanta intre rigle incepand de la 70 cm la maxim 100 cmfunctie de incarcarea pe mp de fier sau de diametrul unei bare.

Compania HIDROPLASTO are o experienta de peste 15 ani in furnizare de produse de constructie extrem de avansate tehnologic, destinate structurilor de inginerie complicate. Ne deosebeste dorinta de a furniza solutii personalizate fiecarui santier in parte, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa aiba un avantaj net superior prin faptul ca nu va mai fi nevoie sa apeleze la un numar mare de furnizori.
Compania Hidroplasto va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate constructiilor de orice tip. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri producem si comercializam urmatoarele tipuri de produse: Inaltatori liniari (drepti si crenelati), distantieri tip Rozeta,Tuburi din pvc pentru cofrag, Dopuri si Conuri din pvc, Distantieri tip turnulet, Profile tip triunghi pentru cofrag (simple sau cu aripa laterala), alte tipuri de distantieri

Hidroplasto este o companie de traditie care pune accent pe  inovatie si varietate de produse.