Schimbari pe listele PNL de cadidati la alegerile parlamentare. Daca pana mai ieri incapea pe liste pe pozitie eligibila. fostul prefect Cristian Roiman se vede din nou in afara listelor. Pretendenti pe locurile fruntase sunt Cristian Achitei, Viorel Iliuta, Verginel Gireada si primarul orasului Flamanzi, Dan Oloieru. Ultimii doi sunt sustinuti de mai toti primarii liberali din judet care doresc reprezentativitate in Parlament, iar scorurile electorale inregistratele in zonele pe care le conduc le dau drptul sa ridice pretentii.

Unul din liderii PNL declara:

Forta civica nu mai reprezinta nimic. Ca sa fii pe liste trebuie sa ai un capital electoral pe care Cristian Roman nu il are. Doar negativ daca ar fi sa se socoteasca. Nu cred ca isi va gasi loc pe liste, singura lui sansa este sa se lipeasca la un post in administratie. Acum de cand a intrat fosta Melana in insolventa nu prea mai are nici de lucru. tirurile lui stau, dar asta poate fi temporar. Oricum, pe liste nu cred ca va prinde loc eligibil, sunt prea multi, care au si argumente si rezultate„.

In aceeasi logica, nici celalt reprezentant din Forta Civica, Mirela Sauca, nu mai este favorita sa ocupe postul de director la Casa de Asigurari de Sanatate. Surse liberale sustin ca aceasta nu va prinde nici un post, la CASS fijind stabilita o alta persoana sa ocupe postul de director.