Ieri botosanenii au golit rafturile Lidl panicati de Coronavirus!

Panica intretinuta de autoritati si de media centrala a pus stapanire si pe Botosani. Intr-o singura zi aproape toate rafturile cu produse alimentare ale supermarketurilor s-au golit, unii localnici facandu-si provizii serioase in eventualitatea unei perioade de carantina.

Neinformati despre Coronavirus, botosanenii nu s-au deosebit de restul tarii si au dat navala la magazine pentru a-si umple camarile. S-au cheltuit sume imense pe produse alimentare astfel incat multi localnici au in acest moment camarile burdusite.

Cel mai afectat a fost magazinul Lidl, care a vandut aproape tot ce se putea manca. Practic vanzatorii nu pridideau sa aduca marfa pe rafturi in ritmul in care botosanenii cumparau.

Unele magazine si-au prelungit programul de functionare si o parte din angajati au facut noapte alba pentru a umple din nou rafturile.

Autoritatile asigura ca nu este cazul de Coronavirus in Botosani deocamdata. Masurile de securiate luate la nivelul DSP si monitorirea factorilor de risc sporesc securitatea in ceea ce priveste o eventuala investare.

 

sursa foto: facebook

de |2020-02-27T08:54:55+02:0027 februarie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment