Desi din toata pleiada de ministri si oficiali de rang inalt anuntata ca va sosi ieri la Botosani au ajuns doar ministrul Mediului si 3 secretari de stat toti localnici, ieri a avut loc in sediul Prefecturii sedinta Comisiei Parlamentare pentru Ape, Păduri, Pescuit și Fond Cinegetic.

Lume multa ieri dimineata la Prefectura cand la ora 10 Comisia Parlamentara pentru Ape, Păduri, Pescuit și Fond Cinegetic si-a inceput lucrarile. Sedinta a fost prezidata de senatorul PNL Costel Soptica.

La sedinta a participat pe langa membrii comisiei si prefectul Alexandru Colbu care a declarat:

Vreau să îl felicit pe dl. senator Șoptică Costel pentru organizarea acestui eveniment care aduce un plus județului nostru prin găzduirea comisiei cu o importanță majoră pentru România și mai ales pentru județul Botoșani. Județul nostru are nevoie de investiții, de dezvoltare și sunt sigur că prin activitatea comisiei, prin proiectele de acte normative ce vor fi inițiate si legiferate, vom ajuta la dezvoltarea Botoșaniului, care este un județ cu multe resurse, una dintre ele așa  cum știm este resursa umană, dar la fel de importantă este și cea naturală, fiind  al 2-lea județ ca suprafață de luciu de apa de pe teritoriul României si consider că acum este momentul sa beneficiem de investiții mai mult decât am făcut-o până acum.

Nu au lipsit primari, directori de deconcentrate, parlamentari si afaceristi in agricultura. Practic toate sefimea judetului s-a adunat ieri la prefectura la avenimentul organizat de PNL.