Scoala din Viisoara a fost inchisa de DSP!

DSP a realizat o premiera a ultimilor ani. Din caiuza conditiilor improprii in care invatau elevii, o scoala din judet a fost inchisa temporar. Este vorba de Scoala generala din Viisoara unde elevii erau supusi unui adevrat chin in ceea ce priveste igiena. DSP s-a autosesizat in urma unui material aparut in presa nationala si a luat masura inchiderii scolii.

Grupurile sanitare erau total nefunctionale, geamurile sparte si usile subrede. Canalizarea era stricata, apa murdara curgand in cladirea scolii si vase de toaleta ruginite si chiuvete nefunctionale. Asta au gasit inspectorii DSP Botosani in urma unui control inopinat.

Despre situatia scolii din Viisoara, reprezentantii DSP au emis urmatorul comunicat:

În urma vizionării imaginilor prezentate în presa națională cu spațiile improprii desfășurării activității școlare, Direcția de Sănătate Publică Botoșani s-a autosesizat, astfel că o echipă de inspectori s-a deplasat la Școala Generală din localitatea Viișoara Mare și a decis suspendarea cursurilor din spațiul respectiv și relocarea elevilor în Școala din Viișoara Mică până la remedierea deficiențelor constatate și obținerea autorizației sanitare de funcționare de la DSP Botoșani.”

Susa foto: antena1.ro

de |2020-03-06T08:00:29+02:006 martie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment