Președintele Iohannis ales în proporție mare de români în toamna anului trecut, a uitat de problemele reale ale cetățenilor, e ocupat cu declanșarea anticipatelor! Țara arde și baba se piaptănă. Oamenii au nevoie de măsuri pentru a-și proteja sănătatea, iar Iohannis și PNL îi trimite la alegeri! PNL nu a înțeles nici în ultimul ceas că sănătatea e mai importantă decât politica! După desemnarea lui Cîțu premier, la Cotroceni s-a lăsat liniște totală! Niciun semn de coronavirus, nicio informare, niciun comunicat de presă! Liniște și atât! Să ne spună președintele Iohannis dacă e în carantină!”, a declarat deputatul PSD Răzvan Rotaru.

E incredibil, dar adevărat! Orban a ieșit în fața românilor să le recite ce aleși locali vor candida din partea PNL! Despre coronavirus mai puține informații, că e mai de actualitate tema cu alegerile locale, nu cu oprirea izbucnirii unei epidemii cu COVID19 în România!

Orban și Iohannis pun pe primul loc interesele de partid și apoi se mai gândesc ce e de făcut pentru a reduce infecțiile cu coronavirus! PSD vrea consultări pentru protejarea sănătății, nu pentru alegeri! PSD cere guvernării liberale să inițieze consultări cu toate partidele politice pentru a identifica măsuri de creștere a gradului de protecție al românilor în fața coronavirusului! Avem nevoie de consens politic pentru apărarea oamenilor în fața epidemiei de coronavirus, nu pentru stabilirea datei alegerilor locale!”, a subliniat Răzvan Rotaru.

România are nevoie de soluții imediate și concrete pentru a limita numărul infecțiilor cu coronavirus! Soluția PNL pentru sănătatea românilor o reprezintă stabilirea datei alegerilor locale!

La fel ca pe Orban și pe Iohannis, pe ministrul liberal al Sănătății îl doare în cot de coronavirus! E ocupat cu ieșirile la restaurant!  PSD a avut dreptate când a cerut înlocuirea ministrului Sănătății, care a primit aviz negativ în comisiile de sănătate din Parlament! În momentul votului era vorba de vânzarea sistemului public de sănătate către privați și de emiterea ordinelor de ministru cu dedicație pentru angajatorii Ministrului Sănătății. Acum e mult mai grav! România e în prag de epidemie cu coronavirus, iar ministrul are timp să iasă în oraș la restaurant la o socializare liberală!”, a completat depuatul botoșănean.

Raed Arafat, Streinu Cercel și toți specialiștii pe care îi are România în epidemiologie și asistență medicală de urgență caută cele mai bune soluții pentru reducerea infecțiilor cu coronavirus, iar ministrul Costache a fost de negăsit! Sănătatea nu e preocuparea principală a ministrului Sănătății, acesta nu are timp de întâlniri cu Comitetul de Urgență, se relaxează la restaurant!

Atunci când ia parte la conferințele de presă în care se anunță decizii cu privire la limitarea infecțiilor cu coronavirus, ministrul Costache abia silabisește câteva cuvinte. În rest tace și nu face nimic pentru sănătatea româniilor!