Transfer de la PMP la ALDE: aproape toata organizatia!

Noua structură a Filialei ALDE Botoșani i-a convins și pe membrii altor partide, că la noi se face o altfel de politică decât s-a obișnuit până acum. Alături de echipa ALDE Botoșani a dorit să se alăture și Dan Ionescu, fost vicepreședinte PMP Botoșani, care a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, organizată de ALDE Botoșani, că un președinte de partid nu trebuie să se considere un șef, ci mai degrabă un lider pentru echipa sa, motivându-și astfel plecarea sa din PMP.

Am plecat din PMP din cauza faptului că în momentul de față nu mă mai regăsesc, adineauri vorbind cu domnul vicepreședinte Dăscălescu, am  vazut că o mare parte din agenda telefonică e aici, în ALDE. Așa cu se zice ”un ochi plânge, unul râde ”, dar sunt aici ca să maximizăm rezultatul obținut de ALDE și garantez că voi face tot ce îmi stă în puteri să fac asta, atât eu cât și colegii mei care mă vor urma. Alături de mine e și domnul secretar general, Sergiu Zvâncă și Ștefan Silion, fostul candidat la CJ Botoșani din partea PMP și în zilele următoare foarte mulți colegi ne vor urma”, a declarat Dan Ionescu

Faptul că partidul nostru este o primă opțiune pentru unii politicieni botoșăneni, deși suntem o filială de partid în plină reorganizare ,ne face să credem că atât faptele cât și mesajele noastre au ajuns exact unde a trebuit, ca oamenii să înțeleagă că dorim o politică onestă și la vedere, ce promovează oameni cu experiență.

Nemulțumirile noastre sunt mai degrabă legate de președintele partidului, nu de partid sau de colegii de la Botoșani sau de la nivel național. E o problemă  personală legată de actuala conducere PMP Botoșani, și am să folosesc o sintagmă bine cunoscută „prietenii știu de ce, au fost de față”. Eu am muncit întotdeauna și rezultatele se vor vedea imediat pentru o mare parte din echipă ne va urma pentru că eu am fost președinte de partid și nu am fost șeful partidului, am fost  liderul partidului și am încercat să lurez cu toată lumea și de aceea veți vedea că echipa care va veni cu mine este formată atât din consilierii locali PMP, votanți, șefi de organizație ”, a adăugat Dan Ionescu.

de |2020-03-13T06:40:07+02:0013 martie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment