Coronvirus la Politia de Frontiera! O tura intreaga a intrat la izolare!

Un polițist de frontieră din Botoșani a fost internat la sfarsitul săptămânii trecute la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență, după ce a fost depistat pozitiv cu noul Covid-19. Acesta isi desfasura activitatea la Stanca Costesti.

Polițistul a contactat virusul de la soție, asistentă medicală pe sectia de dializa a spitalului judetean, diagnosticată cu COVID.  Colegii de tura ai politistului de frontiera au intrat si ei la izolare. La Stanca Costesti se lucreaza in patru ture si practic un intreg schimb a fost consemnat acasa pentru 14 zile, la izolare.

Sefii Politiei de Frontiera Botosani au fost nevoiti sa modifice programul tuturor angajatilor astfel incat sa poata suplini lipsa de personal. Evident, DSP a deschis o ancheta epidemiologica in acest caz, urmand ca zilele viitoare sa fie finalizata. Teodor Fierariu, directorul DSP Botosani a confirmat acest lucru precum si cazul politistului de frontiera infestat:

Au fost luate masuri de izolare a contactilor politistului de la Stanca Costesti. Ancheta este in curs de desfasurare, probabil vor incepe si niste testari in randul politistilor de frontiera„.

de |2020-04-21T05:10:32+03:0021 martie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment